Νεοναζί, Γερμανοι και ...Τούρκοι, στους συλληφθέντες στα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Επτά συλλήψεις έκαναν οι αστυνομικοί και από αυτές σχεδόν οι μισές έγιναν στα επεισόδια στη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου. 
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας παλιό γνώριμος της Αστυνομίας, ένας άνδρας που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν ως μέλος ακροδεξιάς – νεοναζιστικής ομάδας που έκανε επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών.

Ο 27χρονος που έπεσε χθες στα χέρια της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Βουλή την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται.

Είχε συλληφθεί και στο πλαίσιο επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη μελών ακροδεξιάς – νεοναζιστικής ομάδας που έκανε επιθέσεις σε στέκια αναρχικών, ενώ είχε κατηγορηθεί και για την εμπρηστική επίθεση στο αναρχικό στέκι Φαβέλα στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες τόσο στα επεισόδια στη Βνουλή, όσο και σε εκείνα που ακολούθησαν στα Εξάρχεια και την περιοχή της Πατησίων οι αστυνομικοί έκαναν συνολικά επτά συλλήψεις.
Μεταξύ των συλληφθέντων σε Εξάρχεια και Πατησίων υπάρχουν και δυο Τούρκοι υπήκοοι, αλλά και μια γυναίκα από τη Γερμανία.

Νεότερη Παλαιότερη