Τηλεβόμβα : Διώχνουν την Κωνσταντίνα από τον Σκάι !!!

Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζητούσε με τον ΣΚΑΪ, το ενδεχόμενο, μετά το My Style Rocks, να αξιοποιηθεί στο Survivor Panorama, ή να έχει ειδικό ρόλο στο Survivor.

Με το ένα πόδι εκτός καναλιού
Ωστόσο, τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Η ίδια η Κωνσταντίνα, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε εξέφρασε την επιθυμία να παρουσιάσει το My Style Rocks 3. Ωστόσο, όπως ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ, ο σταθμός βολιδοσκοπεί άλλες παρουσιάστριες για το reality μόδας και μάλιστα στη συνάντηση που είχε η Σάσα Σταμάτη τη Δευτέρα της έγινε μία διερευνητική ερώτηση για το αν θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει το My Style Rocks 3.

Η αλήθεια είναι ότι το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ που τελειώνει σε μία εβδομάδα δεν είχε την ίδια απήχηση με το My Style Rocks 1 και έτσι ο σταθμός προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές.

Αν τελικά αυτό το σενάριο προχωρήσει, τότε δεν υπάρχει κάτι καινούργιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει στον ΣΚΑΪ.

 Απάντηση – φωτιά για τη «σχέση» της με τον Τούρκο Ατζούν 
Οι φήμες που θέλουν ζευγάρι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο εκατομμυριούχος παραγωγός χώρισε πρόσφατα με την κουκλάρα σύζυγό του Σεϊμά Σουμπασί, με τα τουρκικά μέσα να κάνουν λόγο για απιστίες τόσο από την πλευρά του όσο και από την πλευρά της πρώην συζύγου του.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού, και μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Ατζούν.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να μην μιλάει για τα προσωπικά της την νέα χρονιά, ωστόσο δεν διέψευσε την είδηση.

Χαρακτηριστικά είπε: «Πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Καλή καρδιά. Τι να πω; Αν θες να το πιστεύεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω. Δεν ξέρω πως ξυπνάω την επόμενη ημέρα. Τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα επίσης πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου».
Νεότερη Παλαιότερη