Θεσσαλονίκη : Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ

SHARE:

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Κ. Μακεδονία, που στηρίζει το ΚΚΕ.


Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων.

Από τους υποψήφιους δημάρχους για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 οι 9 είναι γυναίκες. Επίσης πάνω από το 45% των υποψηφίων είναι κάτω από 50 χρονών.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας είναι ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας: Αβραμόπουλος Σωτήρης
Είναι 37 χρονών και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Έχει διατελέσει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (ΜΔΕ) του προγράμματος «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές» του ΕΑΠ.

Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) στην προηγούμενη θητεία.

Δραστηριοποιήθηκε από μικρή ηλικία στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα, οργανώθηκε στην ΚΝΕ και εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της Οργάνωσης στο 10ο Συνέδριο το 2010. Στη συνέχεια, δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων μηχανικών.

Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι για τους Δήμους της Κ. Μακεδονίας

Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης: Ζαριανόπουλος Σωτήρης
Τραπεζοϋπάλληλος, Ευρωβουλευτή, 57 ετών. Φοίτησε στη Σχολή Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ. Εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Μακεδονίας – Θράκης) από το 1981. Εκλέχθηκε στο ΔΣ του Ενωτικού Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς το 2000. Υπήρξε μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και από το 2003 έως το 2014 γενικός γραμματέας του. Επίσης υπήρξε μέλος της Διοίκησης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ. Από το 2008 ήταν μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Νοτάκης Γιάννης
Εκπαιδευτικός, 59 ετών, καθηγητής φυσικής αγωγής στο 6ο γυμνάσιο Σταυρούπολης. Ενταγμένος στο εργατικό κίνημα από τα φοιτητικά του χρόνια, εκλεγμένος στο ΔΣ του Συλλόγου φοιτητών ΤΕΦΑΑ. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στο δημόσιο. Εκλέχθηκε στην εκτελεστική επιτροπή της Ένωσης Δημόσιουπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) και στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Είναι εκλεγμένος τα τελευταία 20 χρόνια στο ΔΣ της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης (Δυτική Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι, Μενεμένη κλπ…). Μέχρι το 2017 μέλος της πανελλαδικής γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και της γραμματείας του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφια Δήμαρχος Βόλβης: Πολυζωϊδου Βάσω
Απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διατηρεί φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, εδώ και πολλά χρόνια, στο Σταυρό του δήμου Βόλβης. Έχει υπάρξει μέλος επαγγελματικών φορέων, συλλόγων και κινημάτων στην Θεσσαλονίκη αλλά και στον Σταυρό. Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βόλβης. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Υποψήφια Δήμαρχος Δέλτα: Χατζηκυριάκου Λίνα
Δικηγόρος, 36 ετών. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ και του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Δέλτα. Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δέλτα το 2014. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφια Δήμαρχος Θερμαϊκού: Μώραλη Κωνσταντίνα
Εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, 53 ετών. Δημοτική σύμβουλος, στο Δήμο Θερμαϊκού.

Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης: Καρκατζούνης Φάνης
Εκπαιδευτικός – φιλόλογος στο 1ο Λύκειο Τριλόφου, 40 ετών. Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Θέρμης. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Β ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός σύμβουλος Θέρμης. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου: Κοκονάς Αθανάσιος
Ιδιωτικός υπάλληλος, 45 ετών. Απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος στην Ομοσπονδία γονέων και κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας . Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΒορειοΔυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά: Γεωργουδάκης Φίλιππος
Συνταξιούχος, 61 χρονών. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαγκαδά. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΓΝΟ, μέλος της Διοίκησης του ΕΚΘ, της Ομοσπονδίας Συνεταιριστικών Υπαλλήλων και της ΓΣΕΕ. Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά: Παλάντζας Μάριος
Μηχανικός, 26 χρονών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Χωροταξίας. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη: Μαάιτα Οδυσσέας
Διδάκτορας του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 40 ετών. Έχει διδάξει μαθήματα στο τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μηχανικής. Συμμετέχει ενεργά στο γονεϊκό κίνημα, είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου γονέων του 3ου νηπιαγωγείου Πανοράματος και του Συλλόγου γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Πανοράματος και της Ένωσης Γονεών Πυλαίας Χορτιάτη. Δημοτικός Σύμβουλος Πυλαίας Χορτιάτη. Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών: Βέλλης Χαράλαμπος (Μπάμπης)
Σπούδασε Χημικός στο Α.Π.Θ. και έκανε μεταπτυχιακά (M.Sc.) στο UMIST – Αγγλίας, 67 ετών. Εργάστηκε στη δική του επιχείρηση χημικών προϊόντων και τώρα είναι συνταξιούχος. Ως μέλος της συντακτικής επιτροπής, αρθρογραφεί στο περιοδικό «Αιχμηρά». Συμμετέχει στο Φιλειρηνικό-Αντιιμπεριαλιστικό κίνημα της χώρας μας και είναι Γραμματέας της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνας: Μαρκίδης Παναγιώτης
Συνταξιούχος, απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του Α.Π.Θ, 63 ετών. Από το 1982 έως το 1986 εργάστηκε στην ιδιωτική εκπαίδευση και στη στη συνέχεια διορίστηκε στη δημόσια εκπαίδευση έως την συνταξιοδότησή του το 2014. Το διάστημα 1994-98 ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κουφαλίων και το 2004-06 εκλεγμένος στο ΠΥΣΔΕ Γερμανίας όπου βρισκόταν με απόσπαση. . Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: Θέμελης Άγγελος
Εφοριακός, 67 ετών. Έλαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Διετέλεσε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταμιακών Υπαλλήλων και της Ομοσπονδίας εργαζόμενων στις Δ.Ο.Υ. Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Ωραιόκαστρου.

Μέλι κρέμα Γεωργάκα

Μέλι κρέμα Γεωργάκα
Το λατρεύουν τα παιδιά
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γνώμη Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια κοροναϊός Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη παιδεία Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Θεσσαλονίκη : Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ
Θεσσαλονίκη : Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ
https://4.bp.blogspot.com/-TKD-1szCrXQ/XDstCSFXW-I/AAAAAAAB1bM/63XJW4wrZfMyMovlnvzQG_0CGriL4LNlQCLcBGAs/s640/%25CE%25BA%25CE%25B5%2B%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B5%25CE%25B4%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25AF%25CE%25B1.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-TKD-1szCrXQ/XDstCSFXW-I/AAAAAAAB1bM/63XJW4wrZfMyMovlnvzQG_0CGriL4LNlQCLcBGAs/s72-c/%25CE%25BA%25CE%25B5%2B%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B5%25CE%25B4%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25AF%25CE%25B1.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/01/blog-post_629.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/01/blog-post_629.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy