Αγριο κράξιμο στους “μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής”

Ο Νίκος Δένδιας επιτέθηκε με σφοδρότητα στη Χρυσή Αυγή «κερδίζοντας» με όσα είπε το θερμό χειροκρότημα της Βουλής.

«Αρνούμαι να τοποθετηθώ στην αίτηση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής, αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος του οποίου οι πολιτικοί και ιδεολογικοί του πρόγονοι παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους. 
Αρνούμαι τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος που φέρει τον αγκυλωτό σταυρό. Αρνούμαι τους εθνοκάπηλους, αρνούμαι αυτούς που στο παρελθόν τον τόπο, τη Μακεδονία, το έθνος και το λαό και δηλώνω ότι η Χρυσή Αυγή όταν χρησιμοποιεί την ελληνική σημαία αντιποιείται εθνικό σύμβολο» τόνισε ο Νίκος Δένδιας.

Σήμερα, Τετάρτη 23.01.2019, είδαμε στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που δεν… βλέπουμε συχνά και πιθανώς δεν θα ξαναδούμε σύντομα: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Ξυδάκης, να χειροκροτούν ένθερμα έναν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας!

Επρόκειτο για τον Νίκο Δένδια, ο οποίος ξέσπασε κατά της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να γίνουμε μάρτυρες αυτής της… παράξενης “σύμπραξης”, η οποία, πάντως, δείχνει πως… υπάρχει ελπίδα.
Βουλή: Τα κομπολόγια και τα… πουλάκια παρακολουθούν την συζήτηση! [pics]
Ο Νίκος Ξυδάκης, ανεβαίνοντας αργότερα στο βήμα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οι βουλευτές της κυβέρνησης χειροκρότησαν τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θέλησε να του αποδώσει τιμή!

Ο Νίκος Ξυδάκης τόνισε συγκεκριμένα: “Αγαπητοί συνάδελφοι, θέλω να ξεκινήσω αποδίδοντας τιμή στον Νίκο Δένδια, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, για την στάση του απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Αυθορμήτως χειροκρότησα εγώ και όλοι οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, διότι εκείνη τη στιγμή η Δημοκρατία στάθηκε απέναντι στους αρνητές, στους εχθρούς της, στους υπόδικους για εγκληματική οργάνωση και σε όλο τον εσμό των μαχαιροβγαλτών, οι οποίοι προχθές Κυριακή πολιορκούσαν την Βουλή για να την καταλάβουν και να καταλύσουν τον κοινοβουλευτισμό”.

Στην συνέχεια, μάλιστα, ο Νίκος Ξυδάκης χρησιμοποίησε ακόμη πιο σκληρό λόγο για τους Χρυσαυγίτες, τονίζοντας: “Ελπίζω, λοιπόν, με αυτή τη δήλωση του Νίκου Δένδια να εκπροσωπείται και κάποιο άλλο μέρος των βουλευτών της μείζονος αντιπολίτευσης, εχέφρονες βουλευτές, οι οποίοι μπορούν να καταλάβουν ότι σε αυτή την κρίσιμη ιστορική στιγμή, δεν κάνουμε μία παράσταση με οξύτατες, βαριές εκφράσεις: Εφιάλτες, προδοσίες, απειλές για το αστικό καθεστώς, για να φτιάξουμε ένα βιντεάκι για το τοπικό YouTube.

Όλοι είδαμε τι συνέβη την Κυριακή και είναι η τελευταία Κυριακή που έξω από την Βουλή θα είναι άνθρωποι με πατριωτικό αίσθημα, πλανεμένοι κατ’ εμέ, μη επαρκώς ενημερωμένοι, αλλά πατριώτες και νοικοκυραίοι. Δεν θα είναι ούτε καλόγριες ούτε νοικοκυραίοι με τα παιδιά τους. Θα είναι οι μαχαιροβγάλτες, οι υπόδικοι, οι HRD, η Απέλλα, από αυτούς που συνελήφθησαν και ήταν ντυμένοι σαν Batman, με όπλα και έτοιμοι να κάψουν τα πάντα”.


Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της τοποθέτησής του, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον χειροκροτούσαν θερμά, ενώ εκείνοι της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσαν ύβρεις, με την Τασία Χριστοδουλοπούλου που ασκούσε χρέη προέδρου να προσπαθεί, μάταια, να ζητήσει από τα έδρανα των χρυσαυγιτών να ηρεμήσουν, απειλώντας τους με αποβολή από την αίθουσα.




Νεότερη Παλαιότερη