Κλειστό το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης-Τι γίνεται με τα Πανεπιστήμια

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρύτανης του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) προς τους φοιτητές σχετικά με το εάν πραγματοποιηθούν μαθήματα για αύριο Πέμπτη 10/01: 
«Σας  ενημερώνουμε ότι λόγω της συνεχιζόμενης σφοδρής χιονόπτωσης και του επερχόμενου παγετού  το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος για αύριο Πέμπτη 10 -01-2019 Με εκτίμηση Παναγιώτης Τζιώνας Πρύτανης ΑΤΕΙ-Θ» 

Κλειστό το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη 10/01 
Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας προς τους φοιτητές σχετικά με το εάν πραγματοποιηθούν μαθήματα για αύριο Πέμπτη 10/01, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. 
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει για αύριο Πέμπτη 10/1: 
«Εκ μέρους της Πρυτανείας ανακοινώνεται ότι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αναστέλλει για αύριο, Πέμπτη 10-1-2019, την εκπαιδευτική και διοικητική του λειτουργία λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην Κοζάνη και στη Φλώρινα. Για την Παρασκευή θα βγει νέα ανακοίνωση αύριο το βράδυ, αναλόγως των καιρικών συνθηκών.»

Ποια μαθήματα θα αναβληθούν στο ΑΠΘ αύριο Πέμπτη 10/01 
Ανακοίνωση εξέδωσε το Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης προς τους φοιτητές σχετικά με το εάν πραγματοποιηθούν μαθήματα για αύριο Πέμπτη 10/01, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. 
Το Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης ανακοινώνει για αύριο Πέμπτη 10/1:
 «Όλες οι υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Πέμπτη 10/1/2019. Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα από το πρωί έως τις 11πμ λόγω των δυσκολιών κανονικής μετακίνησης των φοιτητών. Παρακαλούνται οι διδάσκοντες όπως οργανώσουν και ανακοινώσουν την αναπλήρωση των μαθημάτων που δεν θα διδαχθούν την Πέμπτη 10/1/2019.» 

Από το μεσημέρι και μετά διακόπηκαν σήμερα όλα τα μαθήματα και στο ΠΑΜΑΚ λόγω των καιρικών συνθηκών. Τα μαθήματα αύριο, όπως όλα δείχνουν θα γίνουν κανονικά. Ο Στέλιος Κατρανίδης, πρύτανης του ΠΑΜΑΚ δηλώνει στο makthes.gr πως «με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα και την πρόγνωση για τον αυριανό καιρό, θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα την Πέμπτη».

Νεότερη Παλαιότερη