"Ο Τσίπρας είναι αγνός, έντιμος και καθαρός"

Για το ονοματολογικό των Σκοπίων και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποθέωσε για ακόμη μια φορά μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 η Άντζυ Σαμίου. 

«Από τη στιγμή όμως που εμείς περάσαμε ό, τι περάσαμε, και οι δικοί μας ''Μακεδόνες'' είναι στα κόκκινα, από τη στιγμή που είδα να κάνει μία ανάρτηση, και να αναφέρεται πάλι σε ''Μακεδονία'' , δεν ήταν άσχημο να του το θυμίσω σαν αυθόρμητος άνθρωπος που είμαι», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6. 

«Όπως εμείς εδώ έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους που είναι πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά, φαντάζομαι ότι και ο Ζάεφ και έχει τους δικούς του ανθρώπους που είναι φορτισμένοι συναισθηματικά και δεμένοι με αυτόν τον όρο. Δεν τον δικαιολογώ αλλά έχει έναν λόγο και αυτός που προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα στη δική του πλευρά», πρόσθεσε η Άντζυ Σαμίου. 

Αναφερόμενη στη Συμφωνία των Πρεσπών, η κ. Σαμίου υποστήριξε ότι «είναι πολύ καλή η συμφωνία, έτσι και αλλιώς ήταν κάτι που χρειαζόταν απλώς μία υπογραφή να γίνει νόμιμο. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι αυτοί λέγονταν ''Μακεδόνες'' από όλα τα κράτη του κόσμου. 
Αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε τη Μακεδονία μας που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και αυτοί είναι Βόρεια Μακεδονία. 

Επιτέλους, η ιστορία μας δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από αυτούς και να λένε για τον Μέγα Αλέξανδρο κλπ. Πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους αλλά το κυριότερο για μένα είναι ότι έχουμε πιο ασφαλή σύνορα και θα υπάρξει μεγάλη οικονομική βοήθεια στη βόρεια Ελλάδα και τη Μακεδονία μας». 
Νεότερη Παλαιότερη