Απόπειρα δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη-Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Συνελήφθη έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, 60χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 50χρονου.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες Δευτέρας (28-01-2019) σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ο 60χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα 50χρονο ημεδαπό, λόγω προσωπικών διαφορών και τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο.

Πρώτες πρωινές ώρες Τρίτης (29-01-2019) στην περιοχή της Νεάπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας συνέλαβαν τον 60χρονο πλησίον του ανωτέρω οχήματος, πριν επιβιβαστεί σε αυτό.
Ακολούθησε έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κατά την οποία βρέθηκαν ένα στρατιωτικό μαχαίρι και δέμα κάνναβης βάρους 12,7 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ ο 50χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Νεότερη Παλαιότερη