Ο Γιώργος Μαυρίδης, άνοιξε πανιά για ...άλλες πολιτείες !!!

Ο Γιώργος Μαυρίδης, άνοιξε πανιά για ...άλλες πολιτείες !!!
Ηταν ένας έρωτας καλοκαιρινός που παρατάθηκε για λίγο ακόμη, αλλά δεν άντεξε. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη όσο ξαφνικά ήρθαν κοντά, άλλο τόσο ξαφνικά χώρισαν.

Οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού σέρνονται εδώ και καιρό, αλλά πλέον επιβεβαιώθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωλιάς των Κου Κου Γιώργος Μαυρίδης και Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πια μαζί.

«Έλαχε ο κλήρος σε μένα να ανακοινώσω αυτή την είδηση. Η οποία λέει πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί. Έχουν χωρίσει και αυτό είναι οριστικό. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν χώρισαν τώρα, αλλά σχεδόν πλησιάζουμε τους δύο μήνες. Υπήρξε ένα χρονικό διάστημα που υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης. Ένας μεγάλος παράγοντας για τον χωρισμό ήταν η απόσταση. Εκείνη Αθήνα, εκείνος Θεσσαλονίκη», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κρικοριάν.

Αλλωστε, λάδι στη φωτιά είχε ρίξει το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Νίκος Αναδιώτης λέγοντας ότι το συμπεθεριό δεν πέτυχε.
Ηταν εκείνος άλλωστε που είχε γνωρίσει τον Γιώργο Μαυρίδη με την Νικολέττα Ράλλη.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στα τηλεοπτικά πλατό, η έλξη ήταν έντονη και μετά από λίγο καιρό ήταν μαζί. Μάλιστα, σχετικά γρήγορα επιβεβαίωσαν τη φημολογία ενώ άρχισαν και τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τα ποσταρίσματα χωρίς ντροπές στα social media.
Μιλούσε ανοιχτά ο ένας για τον άλλον και όλα έμοιαζαν να βαίνουν καλώς, μέχρι που το ζευγάρι χώρισε με την απόσταση (η Νικολέττα Ράλλη ζει στην Αθήνα και ο Γιώργος Μαυρίδης στη Θεσσαλονίκη) να φαίνεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.


Νεότερη Παλαιότερη