"Είμαι Ναουσαίος και όχι Αφρικανός"

Μετά από τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο “Αφρικανός” αποφάσισε να αποκαλυφθεί: Λέγεται Δημήτρης Ανθρακέας, είναι όπως λέει γέννημα – θρέμμα Ναουσαίος (και όχι Αφρικανός) και δηλώνει “γνήσιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε μεταξύ άλλων: “Απευθύνομαι σε μεγάλη μερίδα ανεγκέφαλων ατόμων. Είστε τόσο ηλίθιοι όλοι σας! Γνήσιος Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι, Μακεδόνας γνήσιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, γεννημένος το 1973 από Έλληνες γονείς γέννημα θρέμμα Ναουσαίος… δεν είμαι Μαροκινός, Μπαγκλαντεσιανός, ούτε Αφρικανός… Ραγιάδες προσκυνημένοι εσείς και τα παιδιά σας και των παιδιώ σας παιδιά, όχι 400 χρόνια θέλετε, και λίγα σας έβαλα, που το μόνο που κάνετε είναι να παίρνετε θέση και να κράζετε κάποιον που δεν ξέρετε. Και κάτι ακόμη: δεν είμαι χρυσαυγίτης, ούτε αριστερός, ούτε δεξιός. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, προσκυνώ την πατρίδα μου…”.

Η ανάρτηση που έκανε ο “Αφρικανός” Δημήτρης Ανθρακέας:
Ο ίδιος μάλιστα έκανε “εξώφυλλο” στη σελίδα του στο facebook την φωτογραφία που κάθεται πάνω στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προσθέτοντας τη φράση “Ορθοδοξία – Ελευθερία ή θάνατος”.


Νεότερη Παλαιότερη