"Μου είπε να του βάλω τις παντόφλες και τον έσφαξα"

Η δολοφονία του κρατούμενου στον Κορυδαλλό από συγκρατούμενό του έγινε για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα φαίνεται να απαίτησε από τον δράστη να του βάλει τις παντόφλες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως ο δράστης της δολοφονίας με αυτοσχέδιο μαχαίρι στις φυλακές Κορυδαλλού ανέφερε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον συγκρατούμενό του επειδή "μου φερόταν σαν σε υπηρέτη". Και σημείωσε:

"Μου είπε να του βάλω τις παντόφλες, με είχε κάνει σκουπίδι".
Ο δράστης αλβανικής καταγωγής με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι δολοφόνησε άλλον κρατούμενο, επίσης Αλβανό και κατηγορούμενο για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 16 Ιανουαρίου αναμένεται να αρχίσει και πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης, μετά από την αναβολή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο Αλβανός κρατούμενος που δολοφονήθηκε ξημερώματα ενός σαββάτου του Νοεμβρίου του 2014 είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί τραυματίζοντας 11 άτομα. Για την επίθεση καταδικάστηκε και φυλακίστηκε στις φυλακές Δομοκού. Λόγω εκδίκασης όμως υπόθεσής του έγινε μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Στην υπόθεση σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να εμπλέκεται και Ελληνας κατηγορούμενος ο οποίος κρατε το θύμα όταν ο άλλος τον μαχαίρωνε. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία συνολικά του κατάφεραν 50 μαχαιριές στο θώρακα και τον λαιμό ενώ τον χτυπούσε και ο Ελληνας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ελληνας είχε συμμετοχή σε κλοπές ξενοδοχείων.


Νεότερη Παλαιότερη