Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Μακεδονία αύριο, λόγω της κακοκαιρίας

Το πρώτο κουδούνι στα σχολεία είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Τρίτης, κάποιες σχολικές μονάδες ωστόσο, αναμένεται να μην ανοίξουν, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στη χώρα.
Ο δήμαρχος Φλώρινας  έχει ανακοινώσει πως τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά στις 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς στις 8 Ιανουαρίου. 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη και όλα τα σχολεία στο δήμο Λαγκαδά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, όπως ανακοίνωσε ο δήμος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι δομές των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Κλειστά αύριο, Τρίτη 8/1,τα σχολεία σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και στο Ωραιόκαστρο, τον Δήμο Δέλτα και τον Δήμο Καλαμριάς της Θεσσαλονίκης.

Ο παγετός που επικρατεί και η επικίνδυνη ολισθηρότητα, οδήγησαν τον δήμο Βόλβης στην απόφαση να κρατήσει κλειστές όλες τις σχολικές μονάδες και τους παιδικούς σταθμούς την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, για προληπτικούς λόγους. 

Με απόφαση του δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων δεν θα γίνουν μαθήματα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του παγετού και των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών. 

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν αύριο οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σέρρες λόγω παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.
Νεότερη Παλαιότερη