"Έχω να πλύνω τα χέρια μου 10 χρόνια"

«Τα μικρόβια δεν είναι πραγματικά. Δεν τα βλέπω άρα επομένως δεν υπάρχουν» είπε ο Πιτ Χέγκσεθ
Ρίγη αηδίας προκάλεσε στους Αμερικανούς τηλεθεατές η ομολογία του παρουσιαστή της εκπομπής Fox & Friends, Πιτ Χέγκσεθ ότι έχει να πλύνει τα χέρια του εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια επειδή, όπως είπε, «τα μικρόβια δεν είναι αληθινά».

Επιβεβαιώνοντας την εικόνα που υπάρχει για την εκπομπή - την οποία αγαπά ο Ντόναλντ Τραμπ - ότι πολλές φορές έχει φιλοξενήσει εκπροσώπους διάφορων θεωριών συνωμοσίας ο Χέγκσεθ έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συζήτησης για το γεγονός ότι τρώει πίτσα που έχει μείνει εκτός ψυγείου για μια ημέρα.
Ο δημοσιογράφος αφού είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να φάει αυτή την πίτσα που έχει μείνει εκτός ψυγείου στη συνέχεια με τον πιο φυσικό τρόπο είπε «αλήθεια, δεν έχω πλύνει ποτέ τα χέρια μου».

Στα γέλια των υπόλοιπων παριστάμενων ο Χέγκσεθ παρουσίασε ατάραχος τη θεωρία του ότι «εμβολιάζομαι. Τα μικρόβια δεν είναι πραγματικά. Δεν τα βλέπω άρα επομένως δεν υπάρχουν».

Ώρες αργότερα και αντιλαμβανόμενος τι είχε πει ο Χέγκσεθ προσπάθησε τη Δευτέρα να ανασκευάσει υποστηρίζοντας μέσω Twitter ότι έκανε πλάκα επικαλούμενος το επιχείρημα Τραμπ ότι τα ΜΜΕ είναι πολύ υποκριτικά. Υποστήριξε, μάλιστα, δίκην αστείου ότι είναι υπέρ του να πίνεις νερό από το λάστιχο και του να κάνεις ποδήλατο χωρίς κράνος.
Όπως σημειώνει ο Guardian κάποια στιγμή είχε μεταδοθεί η πληροφορία ότι ο Χέγκσεθ ήταν ο εκλεκτός του Τραμπ για να τεθεί επικεφαλής στο υπουργείο Βετεράνων και τότε θα ήταν υπεύθυνος για την υγεία και την μακροημέρευση 20 εκατ. Αμερικανών....



Νεότερη Παλαιότερη