Στα 12 είπε στη μητέρα της ότι είναι ομοφυλόφιλη

Τη Νικολέτα Ταβουλάρη, τη γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του MasterChef, του ριάλιτι μαγειρικής του Star και μάλιστα, είχε λάβει και θετικά σχόλια από τους κριτές. 

Πριν λίγες μέρες η αδελφή της, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, γνωστή ηθοποιός, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως η Νικολέτα είναι ομοφυλόφιλη.

«Όταν η αδελφή μου, στη συνέντευξη, είπε ότι είμαι ομοφυλόφιλη, ένιωσα ανακούφιση. Όταν ήμουν 12 χρονών αποκάλυψα στη μητέρα μου ότι μου αρέσουν οι γυναίκες. Ο μπαμπάς μου ακόμα δεν το έχει αποδεχτεί. Η μαμά μου εργαζόταν πολύ λόγω οικονομικών προβλημάτων και μεγάλωσα με την αδελφή μου. Στην αδερφή μου το είπα στα 17 μου. Και από τότε ήταν πάντα δίπλα μου. Είμαι ομοφυλόφιλη, αλλά είμαι κατά ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να έχει παιδί. Στο MasterChef δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν υπήρχε θέμα bullying», είπε η Νικολέτα Ταβουλάρη στην εκπομπή.

Η αποκάλυψη για το MasterChef – Κρύβονται πολλά από πίσω 
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποκάλυψε πως στη δοκιμασία αποχώρησης, δεν έστησε επίτηδες το πιάτο της, καθώς ήθελε να φύγει από τον διαγωνισμό. Τόνισε, μάλιστα, πως μία – δύο μέρες πριν, είχε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Με στεναχώρησε αρκετά που έφυγα από το MasterChef, αλλά κρύβονται πολλά από πίσω που πλέον νομίζω ότι πρέπει να τα μάθει και ο κόσμος. Ήταν μια αποχώρηση που όλοι είδαμε ότι η Νικολέτα δεν πρόλαβε να στήσει το πιάτο της, ότι δεν πρόλαβε τον χρόνο. 
Είχα χρόνο να τελειώσω το πιάτο, είχα χρόνο να πάω σωστό πιάτο στους κριτές… Αλλά μία δύο μέρες πριν είχα ζητήσει από την παραγωγή να φύγω. Έχεις ξυπνήσει ποτέ κι έχεις πει δεν είμαι καλά; Και να σε τραβάει κάτι προς τα πίσω; Να μην μπορείς να κάνεις πράγματα για σένα. Ένιωσα αυτό το πράγμα.

»Ένιωσα ότι η Νικολέτα που μπορεί και ξέρει να κάνει γλυκά, δεν είναι ότι δεν ήξερα, απλά προσπαθούσα να μην φανεί άσχημο όλο αυτό. Ήξερα να κάνω γλυκά, απλά ένιωθα από τον εγκλεισμό και μόνο ότι πρέπει να αποχωρήσω. Οι άνθρωποι της παραγωγής μου ζητούσαν να μη φύγω. Μου είπαν πολλά και ωραία πράγματα που θα μπορούσαν να με κάνουν να μείνω, αλλά είχα αποφασίσει ήδη ότι η μοναξιά στο σπίτι, χωρίς τους δικούς μου, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς μουσική, χωρίς τηλεόραση, με τράβαγε στον έξω κόσμο. 
Ναι, το έκανα επίτηδες. Ήταν μια αποχώρηση… επίτηδες!», είπε η Νικολέτα Ταβουλάρη.
Νεότερη Παλαιότερη