6 νεαροί ποδοσφαιριστές κάηκαν ζωντανοί, σε πυρκαγιά Ακαδημίας

Ανείπωτη τραγωδία! 
Κάηκαν στον ύπνο τους τέσσερα παιδιά, δύο έφηβοι και τέσσερις εργαζόμενοι

Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία. Τέσσερα παιδιά, δύο έφηβοι και τέσσερις εργαζόμενοι κάηκαν στον ύπνο τους στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο. Δύο 15χρονοι κι ένας 14χρονος νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Δεν σταματούν τα «χτυπήματα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Λίγες ώρες μετά την αναγνώριση της σορού του Εμιλιάνο Σάλα, ήρθε η ασύλληπτη τραγωδία στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο για να βυθίσει ακόμα περισσότερο στο πένθος τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Οι Βραζιλιάνοι θρηνούν δέκα νεκρούς από πυρκαγιά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στις 05:17 (τοπική ώρα) τα ξημερώματα. Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στους κοιτώνες που φιλοξενούνται τα παιδιά των ακαδημιών και τέθηκε υπό έλεγχο δύο ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, τέσσερα παιδιά των ακαδημιών, δύο έφηβοι ποδοσφαιριστές και τέσσερις εργαζόμενοι κάηκαν πιθανότατα στον ύπνο τους (σ.σ. γι’ αυτό δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν)!

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται δύο 15χρονοι κι ένας 14χρονος. Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του 15χρονου Ζόναταν Κρουζ Βεντούρα.

Το βίντεο με τη φωτιά στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο
Βυθίστηκε στο πένθος η Βραζιλία

Νεότερη Παλαιότερη