Ανατριχιαστικό βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της Ελένης Τοπαλούδη

Βίντεο ντοκουμέντο με την τελευταία διαδρομή της Ελένης Τοπαλούδη εξασφάλισε αποκλειστικά η Τασούλα Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. 
Όπως βλέπετε στο ρεπορτάζ, οι δράστες χρειάστηκαν μόλις δεκαέξι λεπτά για να πετάξουν στον γκρεμό την άτυχη φοιτήτρια.

28 Νοεμβρίου, ώρα 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Η Ελένη Τοπαλούδη ανυποψίαστη, βρίσκεται μέσα σε αυτό το βαν μαζί με τους δολοφόνους της. Η διαδρομή καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας σε βενδινάζικο έξω από την πόλη της Ρόδου. Το κορίτσι δε γνωρίζει ότι οι δυο άντρες θα την οδηγήσουν στον θάνατο. Είναι η τελευταία κάμερα που την δείχνει μέσα στο φορτηγάκι ζωντανή.

Οι δύο νεαροί χρειάστηκαν μόλις 16 λεπτά για να μεταφέρουν την Ελένη από τους Πευκούς στην παραλία και να την πετάξουν στον γκρεμό.
Κάμερα ασφαλείας από σπίτι στην περιοχή καταγράφει το βανάκι στις 02:26 τη νύχτα. Επιστρέφει στις 2.42. ΟΙ δυο νεαροί βιάζονται να επιστρέψουν και να καθαρίσουν τα ίχνη τους ...

Ανατροπή από τις καταθέσεις των μαρτύρων
Οι αρχές έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών από 6 κάμερες ασφαλείας. Λίγο πριν το μοιραίο ραντεβού η φοιτήτρια μιλούσε με την κολλητή της κι ένα φίλο της. Από τις καταθέσεις προκύπτει δεν είχε κανονιστεί ραντεβού  με τον 19χρονο αλβανικής καταγωγής και όλα έγιναν την τελευταία στιγμή.

«Μιλήσαμε με την Ελένη στις 22:00. Συζητούσαμε για πολλή ώρα σχετικά με το τι θα παραγγείλει να φάει. Δε μου είχε πει ότι είχε σκοπό να βγει. Δεν ξέρω πως έμπλεξε με αυτούς. Ήταν καλοπροαίρετη και κάποιες φορές είχε άγνοια κινδύνου» λέει φίλη της Ελένης.
«Μου είχε πει ότι έκανε παρέα με κάποιον από τη Λίνδο, που δεν μου κολλούσε καλά η φάτσα του και το είχα πει και στην ίδια και στην κολλητή της» λέει φίλος της άτυχης φοιτήτριας.

Η ανακρίτρια Ρόδου συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις θέλοντας να ρίξει φως στο γιατί οι δυο νεαροί σκότωσαν το άτυχο κορίτσι.

star.gr
Νεότερη Παλαιότερη