Θρήνος για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε τόσο άδικα

Ολόκληρη η Κρήτη θρηνεί τον άδικο χαμό ολόκληρης της οικογένειας μέσα στα λασπόνερα του Γεροπόταμου.

Μετά από 36 ώρες αγωνιώδους αναζήτησης των Αρχών και των εθελοντών, βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους οι τέσσερις αγνοούμενοι, που τα ξημερώματα του Σαββάτου το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η 30χρονη Ροδούλα Τζαγκαράκη ο 29χρονος σύζυγός της Κωσταντίνος Γιαννακάκης, η 20χρονη αδερφής της Μαριλένα Τζαγκαράκη και η 58χρονη Μαρία Χατζηπάνου, μητέρα των δύο κοριτσιών είναι νεκροί καθώς δεν κατάφεραν να απεγκλωβιστούν εγκαίρως και να εγκαταλείψουν το όχημα τους.

Αναπάντητο θα μείνει το ερώτημα, γατί ο οδηγός του οχήματος επέλεξε να επιστρέψει στο σπίτι του από τον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς όπως αναφέρουν τοπικά μέσα υπήρχε ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο νησί την ώρα εκείνη και η αγωνία των γονιών να επιστρέψουν γρήγορα στο σπίτι τους για να φροντίσουν το άρρωστο βρέφος τους έπαιξαν αρνητικό ρόλο στην τραγική ιστορία.
Συγγενείς και φίλοι, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο θάνατος ξαναχτύπησε αυτήν την ταλαιπωρημένη οικογένεια που μέσα σε τρία χρόνια, κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της, παρόλο τον αναπάντεχο χαμό του πατέρα των κοριτσιών.
Νεότερη Παλαιότερη