Εικόνες ντροπής και πάλι, στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ

Σαν στο σπίτι του ένιωθε ο Πολάκης στην ΕΡΤ 
– Ακριβοπούλου: «Οσο θέλει θα μιλήσει!»
Μια από τις πιο εύκολες συνεντεύξεις της πολιτικής του καριέρας έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στην ΕΡΤ

Δηλαδή συνέντευξη… περίπου αφού στο μεγαλύτερο κομμάτι της παρουσίας του στη δημόσια τηλεόραση ένιωθε σαν στο σπίτι του, εκφωνώντας τον μονόλογο του!

Μάλιστα, όταν ένας από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, επιχείρησε κάποια στιγμή να διακόψει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για να του θέσει ένα ερώτημα για το εάν απείλησε τον Γιάννη Στουρνάρα με την φράση «θα έρθω από εκεί».

Αμέσως, η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου έσπευσε να τον τον κατακεραυνώσει on air και να τον επαναφέρει στην τάξη.
«Σε παρακαλώ!» του είπε σε αυστηρό τόνο.

Φαίνεται πως o δημοσιογράφος δεν πήρε το μάθημα του και αντιμίλησε λέγοντας «μα συγγνώμη, μιλά επί δέκα λεπτά ο κ. Πολάκης».
Για να πάρει την πληρωμένη απάντηση «Οσο θέλει θα μιλήσει!»

Μάλιστα, μια ακόμα απόδειξη ότι ένιωθε σαν στο σπίτι του είναι πως αφού έλαβε το «οκ», σηκώθηκε και άρχισε να ψάχνει στα ντουλάπια του γραφείου του, την ώρα που χτυπούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Δείχνοντας τον όγκο των εγγράφων, είπε πως πρόκειται για «στοιχεία που έχω πάει εγώ στον Εισαγγελέα. Όλες αυτές οι κούτες.

»Τα μισά από αυτά εδώ είναι στοιχεία που έχω πάει στον Εισαγγελέα» είπε.
Μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε γυρίσει την πλάτη του στις κάμερες αδιαφορώντας για… οποιονδήποτε τηλεοπτικό κανόνα.
Νεότερη Παλαιότερη