Μ. Χρυσοβελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά στις ιδέες μου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ /Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, 16:22:42 / Τελευταία Ενημέρωση: 16:23 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγγενής και κοντά στις ιδέες που πιστεύω», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» η υφυπουργός Εσωτερικών και πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να περιληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

«Από την άλλη, για να εισέλθεις σε ένα κόμμα, δεν φτάνει να το επιθυμείς και να το αιτηθείς. Χρειάζεται να κινηθούν και οι αντίστοιχες διαδικασίες και να υπάρχει και η αποδοχή σου από την άλλη πλευρά» πρόσθεσε.

Η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε ότι μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με το κόμμα «γιατί τα πράγματα είναι ακόμη νωπά και οι εξελίξεις που "τρέχουν" είναι πάρα πολύ σημαντικές», συμπληρώνοντας ότι «σαφέστατα, κάποια στιγμή θα υπάρξει κάποια συζήτηση, γιατί θα πρέπει κι εγώ να πάρω τις δικές μου αποφάσεις».

Όπως προανήγγειλε, «όταν πλέον θα ηρεμήσουν τα πράγματα, τότε θα πάρω τις αποφάσεις μου. Σίγουρα θα κάνω τις απαιτούμενες συζητήσεις, με πνεύμα νηφαλιότητας και χωρίς άγχος για την "καρέκλα"... Για μένα η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα διαστήματα που δεν έχω ενεργό συμμετοχή στην πολιτική».

Για τους ανεξάρτητους Έλληνες, από τους οποίους αποχώρησε, η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε ότι «η τροπή και η πορεία που έχει πάρει αυτό το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα στο οποίο είχα θητεύσει, παίρνει μία πορεία προς την άκρα δεξιά, όταν π.χ. συνομιλητής του κ. Καμμένου είναι ο κ. Μπαλτάκος. Αυτά με ξεπερνούν, δεν μπορώ να ακολουθήσω μία τέτοια πορεία... είναι αντίθετη με αυτά που υποστήριζαν οι ΑΝΕΛ μέχρι πριν λίγο καιρό».
Νεότερη Παλαιότερη