Φρικιαστικός θάνατος κλέφτη "εν ώρα εργασίας"

Φρικιαστικός θάνατος κλέφτη "εν ώρα εργασίας"
Η ισχυρότατη ηλεκτρική εκκένωση που δέχθηκε από 20.000 Βολτ δεν σκότωσε απλώς ένα νεαρό «κυνηγό» χαλκού που προσπαθούσε να λεηλατήσει έναν υποσταθμό της Δ.Ε.Η. στον παράδρομο της εθνικής οδού στο Κάστρο Βοιωτίας, αλλά προκάλεσε και τον φρικτό ακρωτηριασμό του!

Οι αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Λιβαδειάς που περιπολούσαν στην περιοχή, ανακάλυψαν λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Δευτέρας τη σορό. Το αριστερό χέρι ήταν ακρωτηριασμένο από τον ώμο και υπήρχε μια μεγάλη τρύπα στην δεξιά κνήμη. Έτσι, αρχικά υπέθεσαν ότι είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Όμως, τα πολλαπλά εγκαύματα σε όλο το σώμα του νεκρού και το σημείο όπου βρέθηκε, έλυσαν το μυστήριο.

Ο ασιατικής καταγωγής άνδρας, που ήταν ηλικίας 25 ως 30 χρόνων, πιθανότατα είχε πάει μαζί με συνεργούς του στον υποσταθμό της Δ.Ε.Η. για να κλέψουν τον χαλκό, όμως υπέστη ηλεκτροπληξία και σκοτώθηκε ακαριαία.
Περισσότερα στοιχεία για το πώς προκλήθηκε ο θάνατός του θα αποκαλύψει η νεκροτομή που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αθήνας.

Ωστόσο, η Ασφάλεια Λιβαδειάς διενεργεί προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα και αναζητά τους συνεργούς του άτυχου νεαρού, που προφανώς πανικοβλήθηκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν τον είδαν να πέφτει νεκρός. Στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας έχουν εξαρθρωθεί επανειλημμένα οργανωμένες σπείρες Ελλήνων και αλλοδαπών -κυρίως Πακιστανών- που λυμαίνονται τους υποσταθμούς και τους μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η..
Νεότερη Παλαιότερη