Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γελοιοποιούν και πάλι την Ελληνική Βουλή

Με μία απίστευτη δήλωση προανήγγειλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος την πρόθεσή του να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του εντός της ημέρας, όπως έχει άλλωστε υποσχεθεί

Παραμένει τελικά στους ΑΝΕΛ για πέντε μέρες ακόμη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος στους ΑΝΕΛ, έπειτα από παράκληση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να διατηρήσει την έδρα του για 4-5 μέρες ακόμη, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα ψηφιστεί το πρωτόκολλο για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών», δήλωσε συγκεκριμένα εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής στο οποίο προσήλθε σήμερα για να παραδώσει την παραίτησή του.

«Έχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα. Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες».

Αποδεχόμενος τη σχετική πρόταση, ο βουλευτής διευκρίνισε ότι αμέσως μετά θα παραιτηθεί.

Νωρίτερα, ο κ. Παπαχριστόπουλος προανήγγειλε την πρόθεσή του να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του εντός της ημέρας, όπως έχει άλλωστε υποσχεθεί, με μία απίστευτη δήλωση.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι κρατάει τον λόγο του και θα παραιτηθεί, αλλά θα καθυστερήσει λίγο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό του.

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Η απίστευτη δήλωση έρχεται μετά την επίσης μοναδική δήλωση του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά, ότι δεν πρόλαβε να ψηφίσει στην επιτροπή επειδή ήπιε μια γκαζόζα και πήγε στην τουαλέτα.

Νεότερη Παλαιότερη