Η «Ελληνίδα Καρντάσιαν» είναι ...τρανς !!!

Η «Ελληνίδα Καρντάσιαν» γεννήθηκε αγόρι! 
Η Ilia Leya, όπως συστήνεται καλλιτεχνικά στα social media και στο κανάλι της στο YouTube, δεν ήταν πάντα μια εντυπωσιακή γυναίκα. 
Η «Espresso» έψαξε και βρήκε συνέντευξη που έδωσε στο παρελθόν η hot καλλονή, στην οποία παραδεχόταν ότι είναι trans. «Οταν έμαθα τι σημαίνει trans, είπα: “Επιτέλους!

Αυτό ήμουν τόσα χρόνια και δεν ήξερα τι σημαίνει!'' (...) Μ’ αρέσει να το λέω αμέσως σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζω, γιατί το βλέπω ως κάτι πολύ θετικό. Και έτσι νιώθω πιο άνετα. Θέλω να αισθάνομαι όμορφα σε κάθε χώρο όπου βρίσκομαι και να μην προσποιούμαι ότι είμαι κάποια άλλη. Ποτέ δεν το έκρυψα εκτός δουλειάς» ανέφερε τότε. 
Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης, καλεσμένη στο «The 2night show», δεν της έγινε καμία ερώτηση σχετικά με τη μετάβασή της από αγόρι σε κορίτσι.

Η Ilia μίλησε με άνεση για το μόντελινγκ και τις πλαστικές στις οποίες έχει προχωρήσει, κι έκανε contouring -μακιγιάζ με σκιάσεις και «κοψίματα»- στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ηταν πράγματι αντιφατικό για τον έμπειρο οικοδεσπότη του ΑΝΤ1 να έχει καλεσμένη μια trans και να αποφεύγει την κουβέντα για το φύλο της.

Οσα δεν αποκάλυψε, λοιπόν, στο βραδινό σόου το μοντέλο τα εξομολογήθηκε πριν από τρία χρόνια στο περιοδικό «Down Town»! 
«Ηξερα ότι μου αρέσουν τα αγόρια από πέντε χρόνων, αλλά αυτό είναι άσχετο με την ταυτότητα φύλου. Πολλές trans είναι λεσβίες. Στο σχολείο προσποιούμουν ότι μου άρεσαν τα κορίτσια, και ήταν τραγικό.

 Αργότερα επιχείρησα να συστηθώ σαν ένα gay αγόρι, αλλά μόλις τελείωσα το σχολείο αποφάσισα να πω την αλήθεια στους φίλους και τους γονείς μου. 
Προσποιήθηκα, λοιπόν, μισό χρόνο ότι είμαι gay και μόλις τελείωσα το σχολείο έκανα come out σε όλους.

 Είπα: ''Μαμά, μπαμπά, είμαι κορίτσι!''» ανέφερε η ωραία Ilia, η οποία δεν απάντησε ευθέως στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει κάνει επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου. «Το φύλο δεν καθορίζεται από το τι έχουμε ανάμεσα στα πόδια μας. Αν νιώθεις γυναίκα, είσαι γυναίκα χωρίς καμία επέμβαση στο σώμα σου. 
Επίσης, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση» σχολίασε η σέξι youtuber, η οποία έχει δύο αδελφές - η μία είναι μάνατζερ ηθοποιών και η δεύτερη αρχιτέκτονας. 

Περιγράφοντας δε το χρονικό της μετάβασής της από αγόρι σε κορίτσι, εξομολογήθηκε πόσο πολύ της στάθηκαν οι γονείς της και το σχέδιο που επινόησαν για να το ανακοινώσουν στον κοινωνικό περίγυρό τους. «Υπήρχε σχέδιο. Ο πατέρας μου είπε: ''Εγώ θα το πω σε όλους κι ας κόψουν τον λαιμό τους. Δεν θα το πούμε, όμως, σε ανθρώπους που τους βλέπουμε μια φορά στο εξάμηνο και δεν τους αφορά''».

Νεότερη Παλαιότερη