Τρόμος μεσημεριάτικα στην Τούμπα-Απίστευτες σκηνές

 
Τον τρόμο βίωσε ανδρόγυνο στην Τούμπα που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο διαμέρισμά του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τέσσερις άγνωστοι, υπό την απειλή βίας, ακινητοποίησαν έναν 63χρονο και την 62χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.

Τελικά, οι δράστες άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και πήγαν να φύγουν.
Ωστόσο, αφού πήγαν να φύγουν από το διαμέρισμα τα θύματα κάλεσαν σε βοήθεια και άμεσα οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και κατάφερε να συλλάβει τους δράστες.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η σύλληψη των τεσσάρων δραστών έγινε μπροστά στην κάμερα μετά από καταδίωξη που θύμισε Χόλυγουντ.
Όπως αναφέρει ο Alpha η λεία τους ήταν 700 ευρώ. Έκαναν όμως το σφάλμα να λύσουν τα 3 θύματα τα οποία άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια. Η πολυκατοικία ξεσηκώθηκε καθώς και οι ένοικοι των διπλανών πολυκατοικιών. Οι δράστες κατάφεραν να πηδήξουν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και να κατέβουν κάτω. Οι ένοικοι των γύρω πολυκατοικιών που παρατηρούσαν τις κινήσεις τους άρχισαν να τους πετούν νερό για να τους καθυστερήσουν.

Οι δύο από τους τέσσερις δράστες κατάφεραν να μπουν ξανά στην πολυκατοικία και να κρυφτούν στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης. Η σύλληψη των δύο κακοποιών έγινε μέσα στο διαμέρισμα και οι άλλοι δύο στο λεβητοστάσιο.
Στο μεταξύ, το ζευγάρι, παρά το σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία του.



Νεότερη Παλαιότερη