Κραουνάκης για Πολάκη: Τον καραγουστάρω, θα τον ψήφιζα- Θέλω κάποιον να λέει την αλήθεια
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ LIFESTYLE 01/02/19 07:20

74
SHARES
Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας έχει φανατικούς πολέμιους αλλά και υποστηρικτές.


Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος προχώρησε σε... δεύτερο κύμα λατρείας!

Με αφορμή τις επιθέσεις προς το πρόσωπο του κ. Πολάκη, ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε αρχικά: "Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !... Γι αυτο μην ξαναδω και μην ξανακούσω τις μαλακίες που γραφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρέυω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πως να το πω...".

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση αυτή, ο κ. Κραουνάκης έδωσε εξηγήσεις στο Πρώτο Θέμα: "Τον αγαπώ γιατί μου μοιάζει αν ήμουν στη θέση του θα είχα την ίδια οξύτητα και χειρότερη και πιστεύω ότι κάνει μάχη τρελή από το πόστο του".

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε ότι «δεν μπορείς να έχεις στάση κριτική απέναντι σε έναν άνθρωπο που αγαπάς». «Δεν δεν με χαλάει τίποτα. Θα τον ψήφιζα. Τον καραγουστάρω. Όλο αυτό που εσεί συχαίνεστε εγώ το αγαπώ» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος ο συνθέτης και κατέληξε: «Θέλω κάποιον να λέει την αλήθεια στ΄ @@@δια μου το πολιτικό κόστος».
Νεότερη Παλαιότερη