«Βρωμερό» διαζύγιο: «Δεν πλένεται για καιρό» λέει η πρώην του!

Ο «Ταξιτζής» του Χόλιγουντ μένει άπλυτος επί μέρες και όλο το σπίτι βρωμάει, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η δεύτερη σύζυγός του στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε.
«Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μένει πολλές ημέρες αξύριστος και χωρίς να κάνει μπάνιο με αποτέλεσμα η μυρωδιά του να είναι τόσο άσχημη που να αναγκάζεται να ανοίξει όλα τα παράθυρα του σπιτιού για να φύγει η μπόχα»,
Λίγους μήνες αφότου έγινε γνωστό το διαζύγιό του με την δύο φορές σύζυγό του Γκρέις Χαιτάουερ, έρχεται η βόμβα από την κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Bild» σχετικά με τα αίτια του χωρισμού του ζευγαριού.

Η δεύτερη σύζυγός του αποφάσισε να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι ύστερα από 20 χρόνια γάμου εξαιτίας... της άσχημης μυρωδιάς του!

Για την 63χρονη Γκρέις, πρώην αεροσυνοδό, ο «Ταξιτζής» του Χόλιγουντ δεν ακολουθεί τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και βρωμάει...

Αυτές οι πικάντικες λεπτομέρειες αναφέρονται στα χαρτιά του διαζυγίου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα.

Η άσχημη μυρωδιά του βραβευμένου δύο φορές ηθοποιού με Όσκαρ έχει γίνει αντιληπτή και από τους φίλους της Γκρέις, όπως η ίδια ισχυρίζεται. «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μένει πολλές ημέρες αξύριστος και χωρίς να κάνει μπάνιο με αποτέλεσμα η μυρωδιά του να είναι τόσο άσχημη που να αναγκάζεται να ανοίξει όλα τα παράθυρα του σπιτιού για να φύγει η μπόχα», υποστηρίζει η Γκρέις, μεταξύ άλλων, προβάλλοντας από την πλευρά της τους λόγους του διαζυγίου.

Μήπως όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια έχουν να κάνουν με τα χρήματα που διεκδικεί από την περιουσία του ηθοποιού που αγγίζει τα 350 εκατομμύρια δολάρια; διερωτάται από την πλευρά της η εφημερίδα «Bild».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά: έναν γιο, τον Έλιοτ και την επτάχρονη Έλεν.

Δύο χρόνια μετά το γάμο τους το 1997, το ζευγάρι χώρισε. Ο Ντε Νίρο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 1999 και άρχισε μία δικαστική διαμάχη για τον γιο τους. Το ζευγάρι τελικά εξομάλυνε τα πράγματα και το διαζύγιο τότε δεν ολοκληρώθηκε.

Αντίθετα, το Νοέμβριο του 2004, ανανέωσαν τους όρκους τους μπροστά σε πλήθος πρωτοκλασάτων διασήμων, όπως η Μέριλ Στριπ και ο Μάρτιν Σκορτσέζε.

«Υπάρχουν υπέροχες στιγμές και στιγμές θλίψης. Είναι σαν να περπατάτε με τα παιδιά σας στο σχολείο και καθώς μεγαλώνουν δεν θέλουν να κρατήσουν το χέρι σας ή να σας φιλήσουν» είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Ντε Νίρο έχει ακόμα τέσσερα άλλα παιδιά. Την Ντρένα, 47 ετών, και τον γιο του Ράφαελ, 42, από την πρώην σύζυγό του Ντιάν Άμποτ, και τους 23χρονους Τζούλιαν και Άαρον από την πρώην σύντροφό του Τούκι Σμιθ.
Νεότερη Παλαιότερη