Στο Ανώτατο Δικαστήριο ζευγάρι, για...ένα τηλεκοντρόλ

Στο Ανώτατο Δικαστήριο ζευγάρι για...ένα τηλεκοντρόλ
Μέχρι το... Ανώτατο Δικαστήριο έφθασε υπόθεση διαμάχης ζεύγους για το χειριστήριο της τηλεόρασης και την τέντα του γκαράζ με μάρτυρα μάλιστα το 5χρονο παιδί τους σε έναν καυγά που τα πράγματα έφθασαν στα άκρα καθώς υπήρξαν και τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η σύζυγος μετά το χωρισμό του ζεύγους αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το εξοχικό τους σπίτι το οποίο κράτησαν εξ ημισείας με τον πρώην σύζυγο της και επιχείρησε αποστέλλοντας του μηνύματα να τον ενημερώσει ότι θα μεταβεί εκεί χωρίς όμως να λάβει απάντηση. 
Όταν μετέβη στο χώρο με το παιδί τους διαπίστωσε΄πως το κάγκελο της εισόδου ήταν αλυσοδεμένο ενώ από το σπίτι έλειπαν τα τηλεχειριστήρια της τηλεόρασης και των κλιματιστικών.


Στη συνέχεια η σύζυγος αφού γνώριζε πως ο πρώην σύζυγος της εκείνο το βράδυ θα διανυκτέρευε στο εξοχικό του πατέρα του που βρίσκεται στην ίδια περιοχή πήγε και τον βρήκε μαζί με τον μαζί με το παιδί. 
Όλοι μαζί επέστρεψαν στο σπίτι συνοδευόμενοι και από τη νονά του παιδιού. Ο σύζυγος έθεσε σε λειτουργία τα κλιματιστικά αλλά αρνήθηκε να επιστρέψει το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης όπως επίσης να ανοίξει και την είσοδο του γκαράζ λόγω του ότι την τέντα την είχε αγοράσει ο ίδιος.
 Η συνέχεια ήταν άκρως τραγική με το 5χρονο παιδί να παρακολουθεί τα όσα διαδραματίστηκαν.

Οι δυο αντάλλαξαν βρισιές και στη συνέχεια η σύζυγος επιτέθηκε στο σύζυγο προκαλώντας του τραύματα αφού του τράβηξε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό ενώ του προξένησε τραύματα με τα νύχια και εκδορές στο πρόσωπο. 
Ο σύζυγος προέβη σε καταγγελία και η σύζυγος του καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 400 ευρώ πρόστιμο ενώ η υπόθεση τέθηκε ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου καθώς η σύζυγος άσκησε έφεση για ακύρωση της καταδίκης της η οποία και απορρίφθηκε.
Νεότερη Παλαιότερη