Τροχαίο-σοκ : Μάνα με δύο ανήλικα σε γκρεμό !!!


Σε νοσοκομεία του Ηρακλείου η μητέρα και τα δύο παιδιά που έπεσαν στον γκρεμό!
Η 46χρονη οδηγός είχε πέσει ξανά θύμα σοβαρού τροχαίου στην εφηβεία της

Μετά την επιτυχημένη επιχείρηση ανδρών της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση των τριών τραυματιών, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα δύο παιδιά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και τη 46χρονη οδηγό στο Βενιζέλειο.

Από το τρομακτικό τροχαίο σοβαρότερα είχε τραυματιστεί η μητέρα των παιδιών, η οποία υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε την ύπαρξη βλαβών στον εγκέφαλό της, ενώ κατά τη βουτιά στο κενό προκλήθηκαν εκτεταμένα κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακά της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα τραύματα της γυναίκας προκλήθηκαν όταν πετάχτηκε έξω από το όχημα πέφτοντας απάνω σε βράχια. Η 46χρονη δεν έχει εισαχθεί στην Εντατική, ωστόσο παραμένει σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για τον έλεγχο των ζωτικών της οργάνων μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται.


Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον και το επίπεδο συνείδησής της είναι φυσιολογικό.
Στο μεταξύ, τα παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, που υπέστησαν ορθοπεδικά τραύματα κυρίως παραμένουν στο ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή τους να κρίνεται σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη για τη ζωή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έχασε τον έλεγχο του μπλε αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.
Ένας βοσκός που άκουσε τα κλάματα, τις κραυγές και τις απελπισμένες εκκλήσεις των παιδιών για βοήθεια, αντιλήφθηκε τί είχε συμβεί και ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές για την επιχείρηση σωτηρίας της οικογένειας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την πτώση της στον γκρεμό η 46χρονη φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις της και τις ανέκτησε χάρη στη φροντίδα των διασωστών του ΕΚΑΒ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η οδηγός είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο, καθώς είχε τραυματιστεί ξανά σε ηλικία 16 ετών.
Νεότερη Παλαιότερη