Περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ στη Χαλκιδική

Περιοδεία κλιμακίου της ΝΔ στη Χαλκιδική
Περιοδεία στον Νομό Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε χθες, 18 Μαρτίου, από κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Αττικής, Μάκη Βορίδη.
Το κλιμάκιο υποδέχθηκε και συνόδευσε ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς. 

Συνοδευόμενοι από μέλη των ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκαν το Παλαιοχώρι, τη Γαλάτιστα, αλλά και την πρωτεύουσα του Νομού, τον Πολύγυρο.
Σε όλες τις επαφές που είχαν με πολίτες και φορείς, συζήτησαν για τοπικά προβλήματα, για εθνικά ζητήματα, με πρώτο τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και για το πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικότερα, στο Παλαιοχώρι συναντήθηκαν με πολίτες και τοπικούς φορείς.

Στη συνέχεια, στο π. Δημαρχείο Γαλάτιστας, είχαν συνομιλίες με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

 Συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που τους αφορούν και θα αναλάβει η ΝΔ μετά τη νίκη της στις επόμενες εκλογές.

Το απόγευμα, τους υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Πολυγύρου, ο δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος και ακολούθως, στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής οι βουλευτές κκ Βορίδης και Βαγιωνάς πήραν το λόγο. 
Απευθυνόμενοι στους παριστάμενους πολίτες, επεξήγησαν αναλυτικά το πρόγραμμα της ΝΔ για την ανάταξη της Οικονομίας, αλλά και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων.
Μετά την περιοδεία, ο κ. Βαγιωνάς δήλωσε: «Σήμερα στη Χαλκιδική υποδεχθήκαμε τον Μάκη Βορίδη. Μαζί είδαμε πλήθος κόσμου και επιχειρήσαμε να δώσουμε σαφείς απαντήσεις, να εξηγήσουμε τι θ’αλλάξει με τη ΝΔ στο τιμόνι της χώρας. Πιστεύω πως το καταφέραμε και πλέον μένει να το δουν οι πολίτες και στην πράξη».

Νεότερη Παλαιότερη