Αυτοκτονία στην Β. Ελλάδα, γνωστού επιχειρηματία

Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας
Ο 58χρονος Σάκης Τσαούσης βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στη Νίψα Έβρου

Συγκλονισμένη η Αλεξανδρούπολη, αλλά και ολόκληρος ο Έβρος από τον απροσδόκητο χαμό του επιχειρηματία Σάκη Τσαούση, που έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο 58χρονος άντρας, πατέρας δύο παιδιών, κρεμάστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του στην Νίψα Έβρου.

«Πάγωσαν» οι πάντες και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο χαμογελαστός, ο… έξω καρδιά φίλος τους, ο ιδιοκτήτης του πολύ πετυχημένου ραδιοφωνικού σταθμού Polis 102,6, ο Σάκης ο Oscar όπως τον αποκαλούσαν οι «κολλητοί» του παλιοί ραδιοερασιτέχνες, έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά τους, βάζοντας ο ίδιος τέρμα στη ζωή του στη Νίψα όπου και έμενε τα τελευταία χρόνια.

Η οικογένεια και οι φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν αύριο Σάββατο 23 Μαρτίου στις 11 το πρωί στον Άγιο Ελευθέριο Αλεξανδρούπολης, όπου θα γίνει η κηδεία του. Μάλιστα η οικογένεια του, αντί στεφάνων ζητάει τα χρήματα να κατατεθούν στον 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης.


Από το βράδυ της Πέμπτης που έγινε γνωστό ότι ο Σάκης Τσαούσης «έφυγε», φίλοι και γνωστοί από την Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα που τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του, αφού ήταν πρώτος και κορυφαίος στην δουλειά του είτε ως τεχνικός τηλεπικοινωνιών, είτε στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, γράφουν συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού και βαθιάς θλίψης, τόσο στην δική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στις δικές τους.
Νεότερη Παλαιότερη