"Ορντινάτσα της Νοτοπούλου ο Μυλόπουλος

«Ν.Ταχιάος: Η προσπάθεια να γίνει η τρίχα - τριχιά δείχνει αμηχανία»
"Είναι μία προσπάθεια να γίνει η τρίχα-τριχιά και αυτό πραγματικά δείχνει μια αμηχανία από την πλευρά της κ.Νοτοπούλου και του συνεργάτη της του κ.Μυλόπουλου."
Αυτό δήλωσε ο κ Νίκος Ταχιάος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά το... ευτράπελο, σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης. 

Χτες βράδυ Πέμπτης, ο κύριος Ταχιάος είχε έντονη πολιτική αντιπαράθεση με τον κύριο Γιάννη Μυλόπουλο, κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στο "ράδιο Θεσσαλονίκη" . 
Όταν ο κύριος Μυλόπουλος εκνευρισμένος αποχώρησε από την συζήτηση, ακούστηκε ο κ. Ταχιάος να χρησιμοποιεί απρεπή χαρακτηρισμό, νομίζοντας πως είχαν κλείσει τα μικρόφωνα. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του Μακεδονικού πρακτορείου ειδήσεων, μη μασώντας τα λόγια του :
"Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια ατυχής στιγμή. Απευθυνόμενος σε έναν συνεργάτη μου και νομίζοντας ότι έχουν κλείσει τα μικρόφωνα είπα μια κουβέντα, η οποία, ναι, τον κ. Μυλόπουλο αφορούσε, δεν είμαι κανένας άνθρωπος, που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του. 

Ήταν ανοιχτό το μικρόφωνο, την κατέγραψε. Δεν ήταν μια δημόσια κουβέντα, ακούστηκε ως ψίθυρος. Ζήτησα συγνώμη για το γεγονός ότι ακούστηκε στον αέρα», είπε για το περιστατικό ο κ. Ταχιάος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Μακεδονικού πρακτορείου ειδήσεων. 

Διευκρίνισε, όμως, ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ δεν έχω μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για τον κ. Μυλόπουλο, την οποία είπα δημόσια: 
Πρώτον, ότι ο κ.Μυλόπουλος πολιτεύεται κανονικά, πολιτεύεται ως ορντινάτσα της κυρίας Νοτοπούλου και δεύτερον ότι ο κ.Μυλόπουλος προσβάλλει την πόλη όταν λέει ότι δεν πολιτεύεται και παρόλα αυτά η συμβολή του στην πόλη ήταν ότι εγκαινίασε δύο σκάλες και έναν μουσαμά».

«Το να λέμε ότι ακούστηκε μια βρισιά στον αέρα, εντάξει, λυπάμαι που ακούστηκε, ξέρω ότι πολλοί θεωρούν ότι είμαι ένας μπεσεμπεζές κι ότι από εμένα δεν ξεφεύγουν τέτοιες κουβέντες -να που ξεφεύγουν- λυπάμαι που ακούστηκε στον αέρα, ξέρω ότι δεν με τιμά, αλλά δεν σημαίνει ότι τα αισθήματά μου για τον κ.Μυλόπουλο αλλάζουν ή ότι ο κ.Μυλόπουλος τρέφει καλύτερα συναισθήματα για μένα --άσχετα που δεν ακούστηκαν στον αέρα», σημείωσε.

Σε σχέση με την συνυποψηφία του κ. Νοτοπούλου πρόσθεσε ότι «πρέπει να καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα παρελθόν και στο παρελθόν αυτό έχει αποφασίσει να αθροίζει και διάφορους γυμνοσάλιαγκες, οι οποίοι έχουν φύγει από το ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος».

Σχετικά με την ένταση της πολιτικής αντιπαράθεσης παρατήρησε: «Το ό,τι είναι ορντινάτσα της κ.Νοτοπούλου ο κ.Μυλόπουλος βεβαίως είναι στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Δηλαδή ο κ.Μυλόπουλος δεν ήταν αυτός, ο οποίος οργάνωσε τη φιέστα για να φέρει εδώ τον κ.Τσίπρα και να κάνει πασαρέλα στις σκάλες του μετρό η κ.Νοτοπούλου;».

Νεότερη Παλαιότερη