Θεσσαλονίκη : Επισκέπτης-έκπληξη αύριο Πέμπτη !!!

Θεσσαλονίκη : Επισκέπτης-έκπληξη αύριο Πέμπτη !!!
Απροσδόκητη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.
Η επίσκεψη αυτή σίγουρα δεν ήταν προγραμματισμένη από καιρό και όπως λέγεται, ο πρωθυπουργός έρχεται στην πόλη με δύο πράγματα στην ατζέντα του.
Όπως λένε οι πληροφορίες ο Πρωθυπουργός έχει σκοπό να παρευρεθεί σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιαννούλης.
Ο κύριος Τσίπρας επίσης έχει σκοπό να συναντήσει οικονομικούς παράγοντες της Βόρειας Ελλάδας, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μία επιχειρηματική αποστολή, ενόψει του ταξιδιού του στα Σκόπια στις 2 Απριλίου.
Οι κακές γλώσσες πάντως λένε, πως το ...απρόοπτο ταξίδι, έρχεται να προλάβει την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα, Παρασκευή !!!

Με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας και κύριο μενού τα «Μακεδονικά» σήματα θα συναντηθεί την Παρασκευή (29/3) στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συνάντηση, την οποία οργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), έχουν προσκληθεί οι τρεις Περιφερειάρχες της Μακεδονίας και της Θράκης, τα επιμελητήρια όλων των νομών, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της περιοχής και μεμονωμένοι επιχειρηματίες.

Στόχος είναι να ενημερωθεί ο αρχηγός της αντιπολίτευσης από πρώτο χέρι για τα πρακτικά προβλήματα που ήδη καταγράφονται στο εμπόριο και τις επιχειρήσεις εξαιτίας της "Συμφωνίας των Πρεσπών" ενώ αναμένεται να διατυπωθούν προτάσεις για την επίλυσή τους.
Νεότερη Παλαιότερη