Συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Προποντίδας της ΝΔ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Νέα Τρίγλια η δεύτερη συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Προποντίδας υπό την προεδρία του κυρίου Χρήστου Γεροχρήστου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις εθνικές και τοπικές εκλογές, η κατάρτιση των εκλογικών αντιπροσώπων που θα εκπροσωπήσουν την Νέα Δημοκρατία στην περιοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας, αλλά και η δημιουργία γραφείου στα Νέα Μουδανιά.
Η δημιουργία του γραφείου στην έδρα του Δήμου θα δώσει την δυνατότητα στα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. αλλά και σε όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που ανήκουν στον Δήμο Νέας Προποντίδας, να έχουν έναν δικό τους ευχάριστο και λειτουργικό χώρο για ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεων που αφορούν το κόμμα.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος, σκοπός των συχνών αυτών συναντήσεων είναι η ενδυνάμωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. αλλά κυρίως η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών που ο καθένας με τις ιδέες, τις προτάσεις και την δυναμική του, θα βοηθήσει το κόμμα εν όψει των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων.
Στη φωτογραφία (από αριστερά προς δεξιά).
Τσιρούδας Φώτης Αντιπρόεδρος, Ακασιάδης Ιωάννης Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας, Χρήστος Γεροχρήστος Πρόεδρος, Στέργιος Τζίλιας Γραμματέας, Γιώργος Παπαδόπουλος Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας.

Νεότερη Παλαιότερη