Μια μοναδική έκπληξη, στην φετινή ΔΕΤΡΟΠ

Ένα αξέχαστο Meat Show στη φετινή Detrop!

Τους γνωρίσαμε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν πραγματοποίησαν μια από τις συναντήσεις τους στην πόλη μας. Μια ομάδα νέων ανθρώπων που το hobby τους είναι το επάγγελμά τους, σκέφτονται "έξω από το κουτί" και έτσι "βλέπουν το κρέας αλλιώς..." όπως λένε!

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, ο λόγος γίνεται για τους Έλληνες Κρεοτέχνες. 

Μια διαδικτυακή παρέα, νέων, σύγχρονων κρεοπωλών, υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή της Χατζηγρηγορίου Γιάννη, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την ευκολία επικοινωνίας που έχουν δημιουργήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατάφεραν να μηδενίσουν τις αποστάσεις και με αυτό τον τρόπο να βρίσκονται καθημερινά ο ένας "δίπλα" στον άλλο ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώσεις ώστε να μπορούν να γίνονται καλύτεροι σε αυτό που κάνουν.


Τι είναι ο Κρεοτέχνης;
Είναι η εξέλιξη του κρεοπώλη.
Ανά τους αιώνες, όλα τα επαγγέλματα εξελίχθηκαν και συνεχίζουν να εξελίσσονται. Έτσι και στην περίπτωση αυτών των κρεοπωλών, δεν πουλάνε, απλά, κρέας. Είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους και το πάνε ένα βήμα παραπέρα. 

Κάθε κομμάτι κρέατος, μπορεί να γίνει "καμβάς" για δημιουργία μοναδικών προϊόντων κρέατος, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση τους, καθώς το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται να κάνετε, είναι να το μαγειρέψετε, ακολουθώντας τις οδηγίες τους και πάνω απ'όλα πεντανόστιμα!

140 επίλεκτοι Κρεοτέχνες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τη βοήθεια και την στήριξη των εταιρειών Α. Σαρβανίδης & Υιοί ΟΕ, Αγορά Κρεάτων Χατζηαγγελίδης και Μπουτζόλας Ελληνικά Κρέατα, έχουν δώσει ραντεβού στις 2,3 και 4 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, περίπτερο 13 stand Α24 , για να παρουσιάσουν στους επισκέπτες της έκθεσης ένα Meat Show, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Detrop και περιλαμβάνει live παρουσιάσεις δημιουργίας παρασκευασμάτων κρέατος, οστεογλυπτικη, κρεογλυπτικη, την τέχνη του dry ageing καθώς και γευστικές δοκιμές.
Νεότερη Παλαιότερη