Τζόκερ : Πήρε....φωτιά το Κορδελιό !!

Το Κορδελιό συνεχίζει να ψάχνει τον υπερτυχερό ή την υπερτυχτερή της κλήρωσης που ξέγνοιασε για πάντα από οικονομικά προβλήματα. 
Με ένα πλήρες σύστημα, αξίας 36 ευρώ (έπαιξε συνολικά 72 στήλες, με τυχαία επιλογή αριθμών) έσπασε το ταμείο! Στην κλήρωση του τζόκερ λοιπόν της περασμένης Κυριακής, βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο στην 1η κατηγορία (5+1), που κερδίζει το ποσό των 5.347.701,91 ευρώ.

Επίσης, δύο επιτυχίες βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5άρια) οι οποίες κερδίζουν το ποσό των 69.919,40 η κάθε μία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τυχερό δελτίο που συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στην οδό Αν. Παπανδρέου 88 στο Ν. Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη, εκτός από το 5+1 έπιασε και ένα 5άρι. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζει επιπλέον 69.919 ευρώ.

Στο τυχερό πρακτορείο, οι υπεύθυνοι δέχονται βροχή ερωτήσεων για την ταυτότητα του νικητή, που όμως δεν γνωρίζουν όπως λένε. Τονίζουν όμως, πως όποιος και να είναι δεν πρέπει να ξεχάσει το πρακτορείο που τον έκανε πλούσιο. Ο τυχερός παίκτης, πόνταρε συνολικά 36 ευρώ. Πήγε στο πρακτορείο και ζήτησε ένα δελτίο, με τους αριθμούς να συμπληρώνονται από τη μηχανή.

Λίγες ώρες αργότερα, κατάλαβε πως είχε ραντεβού με την τύχη της ζωής του. Ο υπερτυχερός ή η υπερτυχερή της κλήρωσης ονειρεύεται μια άλλη ζωή, από αυτή που είχε συνηθίσει. «Να κοιτάξει και λίγο προς τα εδώ» λέει με νόημα ο τυχερός πράκτορας.


Ο άλλος τυχερός της προχθεσινής ημέρας, που έπιασε το 5άρι, πόνταρε σε πρακτορείο του Κερατσινίου. Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση (1999) είναι οι εξής: 7, 30, 38, 39, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 3.
Νεότερη Παλαιότερη