Βίασε και σκότωσε τον γιο και τη γυναίκα του

Είναι φορές που η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμη και την πιο νοσηρή και προχωρημένη φαντασία... Παιδεραστής πατέρας, βίασε τον γιο του και όταν το έμαθε η γυναίκα του, τούς έσφαξε και τους δύο με δεκάδες μαχαιριές. 
Η αγριότητα της πράξης του δεν περιορίστηκε στη δολοφονία του γιου και της γυναίκας του. Ο παιδεραστής από τη Ρωσία έγραψε με το αίμα του γιου του πάνω στο άψυχο και ταλαιπωρημένο κορμάκι τη φράση από τη νουβέλα του Νικολάι Γκόγκολ «Τάρας Μπούλμπα»: «Σου έδωσα ζωή, και τώρα θα στην αφαιρέσω». Στο δε σώμα της γυναίκας του, έγραψε τη λέξη: «Ιούδας».

Οι εικόνες που μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα από το διαμέρισμα όπου έγινε το διπλό φονικό σοκάρουν και αποκαλύπτουν ένα πραγματικό λουτρό αίματος.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, ο άνδρας δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα τον γιο του, ο οποίος έφερε 62 τραύματα από μαχαίρι. Οι αρχές πρόσθεσαν ότι ο άνδρας ομολόγησε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το αγόρι.
Η 29χρονη γυναίκα του βρέθηκε και αυτή άγρια χτυπημένη ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως πάλεψε για τη ζωή της προτού στραγγαλιστεί.

Ο 34χρονος εγκληματίας είναι γιος του Αλεξάντερ Νικιτίν, γνωστού συγγραφέα της Κριμαίας. Μετά τη διπλή δολοφονία που διέπραξε, ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο παιδεραστής πα-τέρας συνελήφθη και βρίσκεται υπό αυστηρή αστυνομική φρούρηση σε νοσοκομείο της Μόσχας, όπου νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι καταθέσεις, πάντως, των γνωστών τους, δεν αναδεικνύουν τη συγκεκριμένη τερατόμορφη πλευρά του πατέρα, καθώς κάνουν λόγο για μία αγαπημένη οικογένεια.
Νεότερη Παλαιότερη