Παρουσίαση υποψηφίων Ελληνικής Αυγής για Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» , η πλειοψηφία των οποίων κατέρχονται στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Η μαζική προσέλευση του κόσμου και η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του πολυχώρου «NOUVELLE» στο Ωραιόκαστρο , προκάλεσε αρκετά χαμόγελα στα στελέχη και στους φίλους της «Ελληνικής Αυγής» , εφόσον η σύγκριση με τις άδειες αίθουσες στις πρόσφατες απόπειρες του ΣΥΡΙΖΑ να διεξάγει εκδηλώσεις σε πόλεις της Μακεδονίας , ήταν αναπόφευκτη και προφανώς υπέρ της περιφερειακής παράταξης της Χρυσής Αυγής στην Κεντρική Μακεδονία.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» Νίκος Χρυσομάλλης ,επίκειται στο αμέσως προσεχές διάστημα η παρουσίαση και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων των υπολοίπων περιφερειακών ενοτήτων της Π.Κ.Μ. , δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι τα ψηφοδέλτια της παράταξης θα είναι υπερπλήρη και θα στελεχωθούν «από δεκάδες Ελληνίδες και Έλληνες , άξιες και άξιους συναγωνίστριες και συναγωνιστές , από κάθε περιφερειακή ενότητα της Κεντρικής Μακεδονίας.»

Νεότερη Παλαιότερη