«Δεν με κάλεσαν στο MasterChef αλλά και να με καλούσαν δεν θα πήγαινα»

«Δεν με κάλεσαν να μπω στο MasterChef αυτή την εβδομάδα, αλλά και να με καλούσαν δεν θα πήγαινα»
"Οι φετινοί παίκτες του Masterchef είναι σίγουρα πιο χαμηλού επιπέδου μαγειρικά από ότι εμείς".
O Tζώρτζης Παπανικολάου έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Ο παίκτης του περσινού Masterchef μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι, αλλά και για τους παίκτες του φετινού παιχνιδιού.

«Αν μου έδωσε ένα καλό αυτό το παιχνίδι είναι ότι πλέον μπορώ να πω την γνώμη μου και για την μαγειρική και γενικά. Είναι ωραίο που υπάρχει κόσμος που με στηρίζει», ανέφερε για την περσινή του εμπειρία στο ριάλιτι μαγειρικής.

Όσο για το γιατί δεν ήταν ανάμεσα στο περσινούς παίκτες που μπήκαν αυτή την εβδομάδα στο Masterchef είπε: «Δεν με κάλεσαν από την παραγωγή να μπω στο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, αλλά και να με καλούσαν δεν θα πήγαινα. Πριν από 9 μήνες με έκριναν και τώρα να πάω να το παίξω ο μεγάλος σεφ και να δώσω την βοήθειά μου, όχι δεν θα το κάνω. Είναι ένας μαγειρικός διαγωνισμός και ευτυχώς στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλούς σεφ που μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά.»
«Οι φετινοί παίκτες του Masterchef είναι σίγουρα πιο χαμηλού επιπέδου μαγειρικά από ότι εμείς. Συνεπώς, και φέτος παίζει πιο πολύ το προσωπικό και το τι δράμα έχει ο καθένας σαν οικογένεια. Η έπαρση της Σπυριδούλας δεν είναι καλή. Εκεί μέσα οι δημοσιογράφοι θέλουν την έπαρση, αλλά βγαίνοντας θα καταλάβει πολλά η Σπυριδούλα», απάντησε ο Τζώρτζης Παπανικολάου όταν ρωτήθηκε για το φετινό Masterchef.
Νεότερη Παλαιότερη