Ειρήνη Μελισσαροπούλου : Μιλά για πρώτη φορά, μετά την περιπέτεια της στο Χονγκ Κονγκ

Για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που έζησε στο Χονγκ Κονγκ, όπου πιάστηκε στο αεροδρόμιο με 2,6 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε κελί φυλακών υψίστης ασφαλείας αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης 27 ετών, μίλησε η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο περιέγραψε για πρώτη φορά πως την ξεγέλασε ο φίλος της, τη σκληρή αντιμετώπιση που είχε από συγκρατούμενές της στις φυλακές, καθώς και τι συνέβη μόλις άκουσε από τον δικαστή πως είναι αθώα στην υπόθεση με τα ναρκωτικά.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά τη σύλληψή της
«Είχα πάθει σοκ... έκλαιγα... Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα, ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρισκόταν τα ναρκωτικά στην τσάντα», είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Αυτοψία» (Alpha) του Αντώνη Σρόιτερ περιγράφοντας την επεισοδιακή σύλληψή της στο αεροδρόμιο, όταν οι εικόνες της εντυπωσιακής κοπέλας με το κόκκινο φόρεμα και τη μαύρη κουκούλα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Πώς ο Ρουμάνος παγίδευσε την Ειρήνη Μελισσαροπούλου
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αποκάλυψε επίσης πως την παγίδευσε στην Αιθιοπία ο «φίλος» της από τη Ρουμανία, όταν της έφερε έναν ορειβατικό σάκο για να βάλει τα ρούχα της:

«Ο Πέτρος μου είπε: “Ορίστε η τσάντα είναι εδώ». Εγώ όμως δεν την πήρα την τσάντα να τη σηκώσω. Ο Πέτρος την έβαλε πάνω στο κρεβάτι και εμένα το μυαλό μου δεν πήγε δηλαδή στο τρομερό γιατί ήταν αδερφικός μου φίλος. Εγώ βέβαια την είχα τσεκάρει , άνοιξα τα φερμουάρ , είδα ότι ήταν καινούργια. Ήταν ορειβατικός σάκκος κι εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιο σάκο γιατί δεν είχα κάνει ορειβασία άρα δεν ήξερα το βάρος του”.

Τα καψόνια από τις συγκρατούμενές της
Οσο για το πόσο δύσκολα περνούσε στις φυλακές του Χονγκ Κογνκ, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ανέφερε:

«Είχα δει τα πάντα... Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: “τι θέλεις; πες μου τι θέλεις; θέλεις να σε χτυπήσω;". Και με βρίζανε...».

Η στιγμή της αθώωσης για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου
Μία από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είναι όταν ο δικαστής θα ανακοίνωνε αν είναι αθώα ή ένοχη.

«Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κ. Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήταν!».

Σημειώνεται πως στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο συνήγορος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, Σάκης Κεχαγιόγλου, o οποίος και ανέλυσε την υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε και γλίτωσε την 21χρονη από την πολυετή κάθειρξη.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε μέσα στο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ περιμένοντας την απόφαση, ενώ διηγείται και τις συγκινητικές στιγμές που ακολούθησαν με την Ειρήνη να πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά των γονιών της αλλά και το γεύμα-πάρτι που ακολούθησε σε εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ.

Νεότερη Παλαιότερη