Ο 27χρονος παιδοκτόνος άφησε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει

«Ήμουν μάνα και πατέρας»
Ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο να σκοτώσει τον 4χρονο γιο του και να αυτοκτονήσει, άφησε ο 27χρονος παιδοκτόνος
Μετά από 24 ώρες ερευνών στο διαμέρισμα επί της οδού Τυμφρηστού 12-14 έγινε γνωστό ότι ο 27χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας του Χαλανδρίου, είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ζητά ένα «μεγάλο συγγνώμη» γι’ αυτό που έκανε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε επειδή βίωνε την απόρριψη από την 21χρονη Ρομά σύντροφο του. Στο σημείωμα αυτοκτονίας, φέρεται να μιλά για εγκατάλειψη και να γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον γιο του.
«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις», αναφέρει ο 27χρονος στο σημείωμα.


Ο 27χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 4χρονο γιο του τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Απριλίου ενώ στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Διαπιστώθηκε πως η καραμπίνα με την οποία τελέστηκε το αποτρόπαιο έγκλημα είχε κλαπεί από σπίτι στον Γέρακα.
Η 21χρονη μητέρα του παιδιού είχε καβγαδίσει με τον 27χρονο το βράδυ του Σαββάτου και τον καλούσε επανειλημμένα το πρωί της Κυριακής στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Τότε αποφάσισε να πάει στο σπίτι μαζί με την αδερφή της.

Ήταν περίπου στις 9:00 το πρωί όταν οι γυναίκες μπήκαν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Οι γείτονες άκουσαν τις εκκλήσεις τους για βοήθεια και κάλεσαν την αστυνομία. Τόσο η 21χρονη μητέρα του παιδιού όσο και η θεία του παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

«Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι ο Βασιλάκης μας έφυγε από τη ζωή», λέει η θεία της 21χρονης μητέρας. «Βλέπαμε μελανιές στο πρόσωπό της. Πήγαινε το παιδί στο νοσοκομείο και έκανε ράμματα στα χειλάκια του», καταγγέλλει η θεία επισημαίνοντας πως η 21χρονη δεχόταν επιθέσεις από το σύζυγό της και το 4χρονο αγοράκι έμπαινε στη μέση κατά τη διάρκεια των καβγάδων για να προστατέψει τη μητέρα του.

«Ήταν μαζί πέντε χρόνια. Μένανε εδώ, την ερωτεύτηκε, αλλά εκείνη δεν τον ήθελε τόσο πολύ. Αυτός την αγάπησε, την έκλεψε. Ψάχναμε όλοι, δεν θέλαμε να τη δώσουμε. Λέγαμε να κάνει σχέση. Αυτός με την αδερφή μου έγινε ανδρόγυνο. Αυτός δεν το ήθελε της έλεγε να το ρίξει. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και την αφήσαμε. Την έκλεινε μέσα στο σπίτι και την απειλούσε πως αν έφευγε θα σκότωνε τον αδερφό της. Τη χτυπούσε πάρα πολύ και δεν μας έλεγε τίποτα. Τη ρωτούσαμε αν το παιδί ήταν καλά μαζί με τον πατέρα του και μας έλεγε ναι», δηλώνει η αδερφή της 21χρονης.
Νεότερη Παλαιότερη