Θεσσαλονίκη : Επικίνδυνοι καταζητούμενοι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδων ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν σε διάφορες περιοχές της πόλης:


  • 24χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης (130) ετών και συνολική χρηματική ποινή (270.000) ευρώ για το αδίκημα της «Προώθησης πολιτών τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου σε ελληνικό έδαφος, κατά συρροή».
  • 21χρονο αλλοδαπό, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.
  • 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ληστείας και απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) μηνών για προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νεότερη Παλαιότερη