Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

SHARE:

ΚΡΙΟΣ
Αξιοποίησε τα ταλέντα σου και το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να μπορέσεις να είσαι αποτελεσματική στη δουλειά σου. Είναι εξαιρετική η μέρα και δεν πρέπει να πάει χαμένη. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σου κατά τη σημερινή μέρα, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος κάποιες παραλήψεις ή αστοχίες, ειδικά εάν πρόκειται για υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, να σου δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον με τον Δία να έχει ξεκινήσει την ανάδρομή του πορεία από εχθές!
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.


ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, μια καταπίεση θα αισθανθείς και μάλιστα έντονη, μέχρι του σημείου να φοβάσαι ότι η ελευθερία σου τίθεται σε αμφισβήτηση! Μην κάνεις κινήσεις πανικού, γιατί δεν αποκλείεται να είναι όλο αυτό αποκύημα της φαντασίας σου. Θέλεις να μοιραστείς κάποια πράγματα με το σύντροφό σου, αλλά δεν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι αυτό θα ήταν το σωστό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, ειδικά εάν υπάρχουν συνέπειες.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το τετράγωνο του Δία να παρεμβάλει εμπόδια, κάτι νέο θα σε ξεβολέψει σήμερα και θα πρέπει να αφήσεις τις όποιες ανέσεις. Νέες εξορμήσεις θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου και θα προετοιμάσουν το έδαφος για τις νέες επιτυχίες. Να θυμάσαι ότι τίποτε δεν μπορεί να βάλει φραγμό στα όνειρά σου, παρά μόνο εσύ και ο ουρανός. Μην δίνεις σημασία στους γύρω σου και κινήσου με βάση το προσωπικό σου συμφέρον.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, όσο δύσκολη και αν είναι με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Αποδέξου την πραγματικότητα και αναζήτησε την καλύτερη δυνατή λύση. Στην αντίληψή σου θα πέσουν δυσμενή σχόλια των γύρω σου που σε αφορούν και θα σε αποσυντονίσουν. Μην δίνεις σημασία και ασχολήσου με τις υποθέσεις σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΛΕΩΝ
Θαύματα δεν γίνονται στις μέρες μας και σταμάτα να σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να λύσεις από τη μια μέρα στην άλλη τα προβλήματά σου. Με τον Δία σε ανάδρομη πορεία να επηρεάζει τον 4ο οίκο σου χρειάζεται καλός προγραμματισμός και συνετή, μακροχρόνια δράση. Ένα λεπτό οικογενειακό θέμα θα σε απασχολήσει και ίσως να θυμώσεις πάρα πολύ με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Προσπάθησε να διατηρήσεις όμως την ψυχραιμία σου.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ρίξε το βάρος της προσπάθειάς σου για να προωθήσει μελλοντικά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια! Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα στο μέλλον. Μια καινούρια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό. Πριν αφεθείς σε κάτι τέτοιο, σκέψου την ευθύνη που θα αναλάβεις αργότερα. Προσοχή στη διατροφή σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.


ΖΥΓΟΣ
Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες με τον Ουρανό στον Ταύρο να διαδέχονται η μια την άλλη. Η αναποφασιστικότητά σου σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως σε κάνει να κλείσεις μια πόρτα που με κόπο είχες ανοίξει, και θα το μετανιώσεις πικρά στο μέλλον. Κινήσου λοιπόν με σύνεση.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον 5ο οίκο σου σε γεμίζει με αισιοδοξία. Έκφρασε το θαυμασμό σου σε άτομα που αγαπάς και που αξίζουν πραγματικά. Σύντομα θα κάνεις ένα καινούριο θετικό βήμα στον επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Τα άστρα και το τετράγωνο του Δία θα φέρουν όμως στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σου προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και θέματα χρεών θα σε πιέσουν αρκετά.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκνευρισμός και παρεξηγήσεις σήμερα με τον Άρη από τους Διδύμους να επηρεάζει τον 5ο οίκο σου! Δεν είναι εύκολο για σένα αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Οικογενειακές υποχρεώσεις σε έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σε κάνει να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις με καχυποψία τους γύρω σου. Απόφυγε διαμάχες και λογομαχίες, για να μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα από ότι είναι.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκμεταλλεύσου τα καλά που έρχονται με την Αφροδίτη σε έξαρση να ευνοεί τον 3ο οίκο σου και μην είσαι απαισιόδοξη. Η κακή σου ψυχολογία δημιουργεί μια διάχυτη αρνητική ατμόσφαιρα εις βάρος σου, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σου φαίνεται να σταθεροποιούνται κάπως και τα αισθηματικά σου δεν θα σε πιέσουν, τουλάχιστον κατά τη σημερινή μέρα.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εγκλωβίζεσαι στην αυτολύπηση για τη ζωή που δεν έζησες ή για πράγματα που δεν τόλμησες να κάνεις στο παρελθόν με την ανάδρομη πορεία του Δία. Βάλε μια τελεία στο παρελθόν και ξεκίνα να ζεις! Στον οικονομικό τομέα, δεν χρειάζεται ενδεχομένως να κάνεις τόσο αιματηρές οικονομίες ώστε να μην κάνεις τα πράγματα που αγαπάς. Να φανείς λογική στις δαπάνες, αλλά άλλο τόσο λογική και στην οικονομία.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην αφήνεις το θυμό ή τη δυσαρέσκεια να σου χαλάσει τη μέρα με το τετράγωνο Ερμή – Δία. Κράτησε τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου και μη δίνεις αφορμή για σχόλια, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Η μέρα προσφέρεται όμως για αλλαγές στην κατοικία ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Εάν σκέφτεσαι μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, σήμερα είναι η μέρα σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.


Αλίντα Κανάκη 

Μέλι κρέμα Γεωργάκα

Μέλι κρέμα Γεωργάκα
Το λατρεύουν τα παιδιά
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γνώμη Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια κοροναϊός Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη παιδεία Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
https://2.bp.blogspot.com/-QRYwEjWKu5Q/XLAyjC2k5PI/AAAAAAAB7lU/JG7KTTKqyzk87BUpaPPsfLO3Xa5XugGlgCLcBGAs/s640/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-QRYwEjWKu5Q/XLAyjC2k5PI/AAAAAAAB7lU/JG7KTTKqyzk87BUpaPPsfLO3Xa5XugGlgCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/04/blog-post_578.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/04/blog-post_578.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy