Επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης από τον Μιχάλη Αγγελόπουλο

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος θα πραγματοποιήσει από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα κι έως τη Μεγάλη Τετάρτη περιοδεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Τη Μεγάλη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Δράμα, όπου θα έχει επαφές με αρχές του τόπου και πολίτες. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί την Καβάλα και θα έχει συνάντηση στις 19.45 στη ΝΟΔΕ. Το βράδυ στις 21.15 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Ena Channel.

Τη Μεγάλη Τρίτη θα βρίσκεται το πρωί στην Ξάνθη. Το απόγευμα στις 18.00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Κομοτηνή στη Λέσχη Κομοτηναίων (Ελ. Βενιζέλου 52, Κομοτηνή 691 00)

Τη Μεγάλη Τετάρτη θα επισκεφτεί την Ελευθερούπολη και θα έχει θεσμικές επαφές στην περιοχή.

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος εν όψει της επίσκεψής του δήλωσε: “Είχα την τιμή να υπηρετήσω τους πολίτες μιας από τις πιο όμορφες, αλλά και λιγότερο προσεγμένες από το κράτος περιοχές της Ελλάδας, ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (2004-2007). Νοιάστηκα γι' αυτόν τον θαυμάσιο τόπο, με τους φιλόξενους και άξιους ανθρώπους. 

Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να λυθούν όσα περισσότερα από τα -πολλά, δυστυχώς – προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ήταν μια θητεία γόνιμη και ουσιαστική, απ' την οποία διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις και τη γνωριμία με μερικούς από τους πιο άξιους ανθρώπους και καλούς φίλους που είχα και έχω στη ζωή μου. Θα είμαι εκεί με αγάπη και μεγάλη χαρά, για να συναντήσω φίλους, συνοδοιπόρους και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στον αγώνα μέσα από τα όργανα της Ευρώπης”.
Νεότερη Παλαιότερη