Θέμα συζήτησης οι γραμματείς του Μπόλαρη

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς η πρώην ξανθιά, πληθωρική γραμματέας του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, Θωμαρίτα Καλδάρα,στο στόχαστρο των χρηστών των social media βρέθηκε η ειδική σύμβουλός του.

Κι αυτό γιατί η ειδική σύμβουλος του Μάρκου Μπόλαρη είναι η εντυπωσιακή Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου, γνωστή από τα καλλιστεία καθώς είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2002.



Η Λένα Παπαρρηγοπούλου εργάζεται ως ειδική σύμβουλος του Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό ΦΕΚ.

Εκτός, λοιπόν, από τον τίτλο ομορφιάς, η Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο. Προφανώς εκεί «κουμπώνει» και η θέση της στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, που έχει στην αρμοδιότητά του τα θρησκευτικά θέματα.

Οπως αναγράφεται και στο σχετικό ΦΕΚ, η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου και η παρουσία της σε αυτό το πόστο θα τερματιστεί με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.



Πάντως από την πλευρά τους, οι χρήστες του διαδικτύου πρόσεξαν πως ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναίκες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του.

Απάντηση στον σάλο που έχει προκληθεί για τις προσλήψεις της πληθωρικής Θωμαρίτας Καλδάρα και της πρώην Σταρ Ελλάς Λένας-Χρυσηίδας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του δίνει ο Μάρκος Μπόλαρης.

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία "ε". Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης στον Realfm 97,8.


«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», πρόσθεσε.

Ο σάλος δημιουργήθηκε, αρχικά, με τις ιδιαίτερα σέξι φωτογραφίες της Θωμαρίτας Καλδάρα, η οποία εργαζόταν στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας.

Η κυρία Καλδάρα, η οποία συνηθίζει να βγάζει αισθησιακές φωτογραφίες, μετά τα σχόλια παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε επί 2,5 μήνες και επέστρεψε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε θέση διοικητικής γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).



Νεότερη Παλαιότερη