Και ο Γιώργος Κούδας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

«Είμαστε εδώ να κερδίσουμε τις εκλογές και να κερδίσουμε το στοίχημα της πόλης», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, σε συνέντευξη, κατά την οποία παρουσίασε τη συμμετοχή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κούδα, στο ψηφοδέλτιό του.

«Η έως τώρα προσπάθειά μας προς τις εκλογές ήταν θετική. Πρόσωπα που δεν ήθελαν να ασχοληθούν έως τώρα με τα κοινά εντάχθηκαν στον σχηματισμό μας. Φτιάξαμε ισχυρό σύνολο. Αυτό θα το δείτε σε τελική μορφή αρχές Μαΐου», είπε ο κ. Ορφανός.

«Με ενδιαφέρουν τα προβλήματα της πόλης. Συζητάω με όλους που θέλουν να συζητήσουν. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από μια αποφασιστική διακυβέρνηση. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Κάθε μέρα κάνω δημοσκόπηση. Έχω δηλώσει ότι θα είμαι στη δυάδα, θα με ψηφίσουν δεξιοί, αριστεροί, ΠΑΣΟΚοι και τη β’ Κυριακή θα κερδίσω τον δήμο. Οι πολίτες έχουν εμπιστοσύνη στον Γιώργο Ορφανό. Δεν τους κορόιδεψα ποτέ, έκανα έργο», είπε ερωτηθείς για συνεργασίες και για δημοσκοπήσεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» παρουσίασε επίσης την ενσωμάτωση του Γιώργου Κούδα στο ψηφοδέλτιο ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. «Ο Γιώργος Κούδας ξεσήκωνε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και είχε το σεβασμό όλων από διαφορετικές ομάδες», είπε ο κ. Ορφανός.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, δήλωσε συγκινημένος από την πρόταση και έτοιμος να βοηθήσει τον Γιώργο Ορφανό να διεκδικήσει τη δημαρχία του δήμου Θεσσαλονίκης.
Νεότερη Παλαιότερη