Εντελώς κυνικός ο Αξιωματικός-serial killer

Ενώ ο 35χρονος ίλαρχος και στραγγαλιστής δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες εμφανίζεται ιδιαίτερα κυκινός και ψυχρός, οι Αρχές της Κύπρου δεν έχουν εντοπίσει άλλο πτώμα.

Ο 35χρονος στρατιωτικός στις καταθέσεις του ομολόγησε τους στραγγαλισμούς δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες και χωρίς ίχνος μετάνοιας ή κάποιας δικαιολογίας περιέγραψε πως έπνιξε τις δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των ανακριτών για το πως έφτασε σε αυτό το σημείο, σε καμιά περίπτωση δεν εξέφρασε τη μεταμέλειά του.

Ο 35χρονος ίλαρχος (βαθμός ανάλογος του λοχαγού) εξήγησε πως έδενε τα θύματά του για να μπορεί να τα μεταφέρει με ευκολία.

Ωστόσο, για το εξάχρονο κοριτσάκι που εξακολουθεί να αγνοείται, δεν έχει δώσει σαφείς εξηγήσεις.

Αυτή τη στιγμή οι Αρχές αλλά και οι πολίτες στην Κύπρο βρίσκονται μπροστά σε ένα μυστήριο για το κατά πόσο υπήρξαν και άλλα θύματα, πέρα από τα δύο γνωστά. 
Αυτό συμβαίνει διότι οι έρευνες σε δύο μέτωπα δεν έχουν φέρει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Στο φρεάτιο στο μεταλλείο του Μιτσερού χρησιμοποιήθηκε τηλεκατευθυνόμενο όχημα (ρομπότ) χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι έρευνες διακόπηκαν σε κάποια στιγμή το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας για λόγους ασφαλείας. 
Το στόμιο του φρεατίου παρουσίασε μετακίνηση, γι' αυτό και σήμερα θα γίνουν έργα στήριξής του ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες.

Όσον αφορά στη λίμνη Ξυλιάτου, οι έρευνες για τπν εντοπισμό της εξάχρονης Σιέρρα ούτε εκεί υπήρξε αποτέλεσμα.


Νεότερη Παλαιότερη