Ο δραπέτης τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δαναός, σε επικό video clip

Ένας δραπέτης των φυλακών όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά κατάφερε να κάνει... καριέρα με το όνομα Κωνσταντίνος Δαναός ως τηλεπαρουσιαστής, δημοσιογράφος και τραγουδιστής και να μείνει «ελεύθερο πουλί» επί δεκαεπτά χρόνια – Πως έφτασε στη σύλληψή του η αστυνομία
Μπορεί η Αστυνομία να τον αναζητούσε για 17 ολόκληρα χρόνια, όμως εκείνος όχι μόνο δεν κρυβόταν, καθώς είχε αποδράσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, αλλά είχε γίνει παρουσιαστής, δημοσιογράφος και τραγουδιστής με τέτοια επιτυχία που θα την ζήλευαν ακόμη και γνωστοί άνθρωποι της showbiz.

Η απίστευτη ιστορία απάτης ήρθε στην επιφάνεια την Κυριακή το βράδυ, όταν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην Ομόνοια έλεγξαν τυχαία έναν άνδρα 45 ετών, καθώς τους φάνηκε ύποπτος.

Ο 45χρονος δήλωσε δημοσιογράφος-παρουσιαστής στους αστυνομικούς με το όνομα Κωνσταντίνος Δαναός. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα η οποία έγραφε το πραγματικό του όνομα Κ. Γ. κίνησε ακόμη περισσότερο τις υποψίες των αστυνομικών, που τον οδήγησαν για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Οι αστυνομικοί «έτριβαν τα μάτια τους» μετά το τέλος της διαδικασίας εξακρίβωσης καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος τραγουδιστής-παρουσιαστής είναι δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002, καθώς είχε καταδικαστεί με φυλάκιση για απάτη κατά εξακολούθηση.

Η απόδραση και η καριέρα στην τηλεόραση και το τραγούδι
Ο 45χρονος κατάφερε να αποδράσει από τις φυλακές. Από τότε ζούσε το όνειρο της ζωής του. Μέσα στα 17 χρόνια που τον αναζητούσε η αστυνομία, ο δραπέτης όχι μόνο δεν κρυβόταν, αλλά εμφανιζόταν στην τηλεόραση με δική του εκπομπή και καλεσμένους, ήταν δημοσιογράφος και κυκλοφόρησε και δικό του τραγούδι.
Νεότερη Παλαιότερη