Θεσσαλονίκη : Αγρια συμπλοκή με κακοποιό που "έσπασε" 68 αυτοκίνητα !!!!

Η επιστάμενη και μεθοδική έρευνα ειδικής ομάδας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, οδήγησε στα ίχνη και τη συνακόλουθη σύλληψη 42χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της αντίστασης και απείθειας.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άντρας εντοπίστηκε εντός περιβάλλοντα χώρου επιχείρησης σε περιοχή της Καλαμαριάς και σε έλεγχο που επιχειρήθηκε από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προέβαλε αντίσταση οπότε και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από το Σεπτέμβριο του 2017, κινούμενος στην ίδια περιοχή, εντόπιζε οχήματα σε χώρους στάθμευσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (κέντρα διασκέδασης) και μόλις αντιλαμβανόταν την τοποθέτηση – απόκρυψη τσαντών εντός των αυτοκινήτων, έσπαζε το παρμπρίζ και αφαιρούσε αντικείμενα.

Με τον ίδιο τρόπο δράσης, προέβη στην τέλεση (64) περιπτώσεων διάρρηξης αυτοκινήτων, κατά τις οποίες αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (4.200) ευρώ συνολικά, καθώς και πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας, φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ρολογιών και πιστωτικών καρτών.

Επιπρόσθετα, καταγγέλθηκε η διάρρηξη επιχείρησης της περιοχής, (5) φορές τον τρέχοντα μήνα, κατά τις οποίες ο προαναφερόμενος αφαίρεσε αναλώσιμα προϊόντα από ψυγεία της.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν δύο οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, εντός των οποίων βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Νεότερη Παλαιότερη