Νέο, εντυπωσιακό ψητοπωλείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη !!!

 Στη Θεσσαλονίκη, μία από τις πιο ανταγωνιστικές πόλεις της Ελλάδας στον τομέα της εστίασης, σίγουρα θέλει μεγάλες ικανότητες αλλά και αρκετό κουράγιο, για να μπορέσεις να στήσεις μία επιχείρηση που θα μπορέσει να σταθεί, ικανοποιώντας τους δύσκολους πελάτες της πόλης, έχοντας την δυνατότητα να ανταπεξέλθει στον μεγάλο  και δύσκολο ανταγωνισμό.

Νέα άφιξη στον δημοφιλή τομέα των ψητοπωλείων έχουμε αυτές τις μέρες στην ανατολική πλευρά της πόλης.
Στην διασταύρωση των οδών Παπαδάκη με Βούλγαρη, εκεί που γίνονται τα έργα του Μετρό, το ψητοπωλείο "Ψητό μ' αλάτι", έρχεται να προστεθεί στις επιλογές μας.

Στον ίδιο χώρο λειτούργησε για ένα χρόνο περίπου, παρόμοια επιχείρηση, όμως οι νέοι  ιδιοκτήτες,  μετά από πλήρη ανακατασκευή του χώρου, μας παρουσιάζουν μία εντελώς νέα εικόνα, προσφέροντας τα παραδοσιακά εδέσματα ενός κλασικού Ελληνικού ψητοπωλείου, αλλά και την δυνατότητα επιλογής από μία ικανοποιητική ποικιλία έτοιμων μαγειρεμένων γευμάτων.



Σε πρόσφατη επίσκεψή μας στο ψητοπωλείο "Ψητό μ' αλάτι", διαπιστώσαμε και οι ίδιοι πως αυτά που είχαμε ακούσει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα : Κλασσικές παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, με τα πιάτα να Ετοιμάζονται από την στιγμή που δίνεται η παραγγελία, πραγματικά της ώρας δηλαδή, με γεύσεις εξαιρετικές, από ποιοτικές πάντα πρώτες ύλες.

Κλασικά κρέατα της ώρας, μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και καθημερινά σούβλες διαφορετικές, ώστε να υπάρχει ποικιλία στην παραγγελία.

Σίγουρα είναι κάτι που συστήνουμε ανεπιφύλακτα, καθώς αποτελεί μία τίμια πρόταση για μία ωραία έξοδο η οποία θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, χωρίς  ο λογαριασμό στο τέλος να κάτσει ....βαρύς.

Ψητό μ' αλάτι
Βούλγαρη 18
2311 262941
https://www.facebook.com/psitomealati/
















Νεότερη Παλαιότερη