"Κακώς δεν δόθηκε άδεια στον Κουφοντίνα"

"Κακώς δεν δόθηκε άδεια στον Κουφοντίνα"
Την αντίθεσή του στο γεγονός ότι δεν δόθηκε άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξέφρασε ο Μάκης Μπαλαούρας. Τόνισε μάλιστα πως είναι συνεπής σε όσες άδειες έχει πάρει.

Ο Μάκης Μπαλαούρας δεν είδε με καλό μάτι την απόφαση των δικαστών Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου και το σκεπτικό με το οποίο είπαν «όχι» στο αίτημα του Κουφοντίνα για νέα άδεια. Αιτιολόγησε, μάλιστα, και την άποψή του λέγοντας ότι «είναι συνεπής στις άδειες που έχει πάρει».

«Ο νόμος υπάρχει και είναι παλιός. Ένας εγκλεισμένος εφόσον έχει καλή διαγωγή στις φυλακές μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα» επέμεινε ο κ. Μπαλαούρας. «Ο Χριστόδουλος Ξηρός που δεν ήταν συνεπής δεν ξαναπήρε άδεια», συμπλήρωσε.

Οταν η συζήτηση περιστράφηκε στο γεγονός ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «δεν μπορείς να βάλεις κανένα να κάνει δήλωση μετάνοιας». Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα των Ερυθρών Ταξιαρχιών στην Ιταλία που έτυχαν, όπως σημείωσε, «μιας γενναιόδωρης μεταχείρισης» και τους «δόθηκε από πολύ νωρίς το δικαίωμα να εργάζονται και μόνο να μην κοιμούνται σπίτι τους».
Νεότερη Παλαιότερη