Τεράστια επένδυση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Καινοτομία από την ΠΑΕ Άρης τη νέα σεζόν !!!
Πολλές αλλαγές γίνονται το τελευταίο διάστημα στο Κλεάνθης Βικελίδης και μόλις ολοκληρωθούν θα έχει αποκτήσει τη μορφή ενός σύγχρονου γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Μεταξύ αυτών είναι και η αντικατάσταση του κεντρικού φωτισμού, που όπως μεταφέρει η εταιρία Pantzartzidis Group που έχει αναλάβει τις βελτιωτικές εργασίες θα είναι πρωτοποριακός για τα ελληνικά δεδομένα.

Κατόπιν απόφασης του Θόδωρου Καρυπίδη, η έδρα των κίτρινων θα γίνει το πρώτο γήπεδο στην χώρα που θα αποκτήσει εξ’ ολοκλήρου φωτισμό LED, με το συνολικό κόστος του έργου να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει τα εξής:
«Σε συνεργασία με την εταιρεία GEYER και με εντολή του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη ξεκινάμε τις εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού φωτισμού του γηπέδου, που περιλαμβάνει τους δύο πυλώνες και τους κεντρικούς προβολείς στο στέγαστρο της θύρας 9 με νέους προβολείς τεχνολογίας LED. Ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου η δαπάνη του θα έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο ευρώ και θα καθιστά το γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που θα έχει εξ ολοκλήρου φωτισμό τεχνολογίας LED! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ».
Νεότερη Παλαιότερη