Ανατολή Κωνσταντινίδου : Μία διαφορετική συζήτηση με την υποψήφια Δημοτική σύμβουλο

SHARE:

Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα ψηφίσου, βασιζόμενοι κυρίως στις πολιτικές θέσεις των υποψηφίων.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε μία σειρά συνεντεύξεων, με ανθρώπους που θα ζητήσουν την ψήφο μας στις επόμενες αυτοδιοικητικές ή και βουλευτικές εκλογές, ζητώντας από τους ανθρώπους αυτούς απαντήσεις, που πιστεύουμε θα μας κάνουν να τους γνωρίσουμε καλύτερα σαν ανθρώπους, πέρα από τις πολιτικές θέσεις κομμάτων και σχηματισμών που συμμετέχουν.

Να τι μας δήλωσε η Ανατολή Κωνσταντινίδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, με τον συνδυασμό «Δύναμης Ενότητας», του υποψηφίου Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Με ποιο άθλημα σας αρέσει να ασχολείστε;
Για να είμαι ειλικρινής  δεν μπορώ να περιοριστώ σε ένα άθλημα γιατί για διαφορετικούς λόγους επιλέγω να παρακολουθώ αρκετά  αθλήματα.
Δηλαδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο που είναι δυναμικό και με πολλές εκπλήξεις μέχρι τη  λήξη του αγώνα, αλλά μου αρέσει και η συγχρονισμένη κολύμβηση που συνδυάζει την τέχνη με τον αθλητισμό.

Ποια είναι η αγαπημένη σας κινηματογραφική ταινία ;
Ο κινηματογράφος άρχισε να με γοητεύει τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να γίνω όπως λέμε....σινεφίλ.
Μου αρέσουν πολλές ταινίες αλλά θα επικεντρωθώ σε αυτές που είναι κοινωνικού περιεχομένου και μεταφέρουν θετικά μηνύματα για τη ζωή.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο ;
Θα σας αναφέρω ένα από τα τελευταία βιβλία που διάβασα και ξεχώρισα, το «Να σου πω μια ιστορία», το οποίο αξίζει να αναγνωσθεί, διότι σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις απαντήσεις, βλέποντας την αλήθεια  από διαφορετική πλευρά.

Παρακολουθείτε κάτι στην Ελληνική τηλεόραση ;
Παρακολουθώ ελάχιστα τηλεόραση όταν είμαι στο σπίτι και συγκεκριμένα, όταν υπάρχουν εκπομπές με πολιτικές συζητήσεις.

Τι είδους μουσική σας αρέσει ;
Μου αρέσει και ελληνική και η ξένη μουσική, πάντα κατά περίπτωση, δηλαδή τη διάθεση και την παρέα.
Μπορώ να ακούσω και να διασκεδάσω ταυτόχρονα με παραδοσιακά τραγούδια και με τη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος διασκέδασης ;
Τα τελευταία χρόνια λόγω της ενασχόλησης με τα κοινά, ο χρόνος διασκέδασης είναι περιορισμένος, οπότε κάθε φορά που θα βρεθώ με αγαπημένους ανθρώπους μου, που τους βλέπω ελάχιστα, το οτιδήποτε κάνουμε παρέα από το να πιούμε έναν καφέ και να πούμε τα νέα μας, μέχρι να πάμε να ακούσουμε έναν αγαπημένο μας καλλιτέχνη, για εμένα είναι αγαπημένος τρόπος διασκέδασης.

Ποιο μέρος έχετε επισκεφτεί μέχρι τώρα και σας έχει εντυπωσιάσει ;
Θα αναφερθώ σε σχετικά πρόσφατο ταξίδι μου στη Μόσχα, που πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίρια,τα αξιοθέατα και από το ότι είναι μία πόλη γεμάτη ζωή.

Που  θα θέλατε να ταξιδέψετε και δεν το έχετε κάνει ακόμη ;
Θα ήθελα να επισκεφθώ τους Αγίους Τόπους –Ιεροσόλυμα, γιατί πηγαίνοντας στα μέρη που έζησε, περπάτησε και μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός, βιώνεις την πιο δυνατή θρησκευτική εμπειρία και έχοντας δύο παππούδες που επισκέφθηκαν την περιοχή 24 φορές και μου έχουν περιγράψει τι έχουν δει σε αυτά τα μέρη με συγκίνηση, για εμένα αποτελεί στόχο το συγκεκριμένο ταξίδι.

Με τι μέσο σας αρέσει να ταξιδεύετε ;
Μου αρέσει να ταξιδεύω με το αεροπλάνο, γιατί ελαχιστοποιεί τις αποστάσεις, κερδίζεις χρόνο που στις μέρες μας είναι πολύτιμος και η θέα κατά την απογείωση και την προσγείωση, είναι μαγευτική !!!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό ;
Μου αρέσουν σχεδόν όλα τα φαγητά, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση αλλά μπορώ να σου πω ότι δεν μου αρέσουν τα όσπρια.

Αγαπημένος τόπος των διακοπών σας ;
Για διακοπές ψηφίζω  θάλασσα.
Αγαπημένα μέρη είναι πάντα εκεί που έχουμε ανθρώπους αγαπημένους και μας συνδέουν αναμνήσεις, οπότε Χαλκιδική και Πιερία είναι από τα μέρη που επιλέγω.
Το πρώτο γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει όπως λέμε στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο γιατί ως τόπος καταγωγής του πατέρα μου, με συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί και είναι μία περιοχή που συνδυάζει βουνό –Όλυμπος- και θάλασσα, με ακτογραμμή 80 χλμ υπό τη σκιά των Θεών του Ολύμπου.

Ποια θα είναι η πρώτη προτεραιότητά σας, σε περίπτωση που εκλεγείτε ;
Είμαι σταθερά στην υπηρεσία των συμπολιτών μου από το 2010 στο Δήμο Πυλαία-Χορτιάτη και αυτό θέλω να συνεχίσω να πράττω,  τιμώντας τους ανθρώπους που με έχουν επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια και εφόσον με εμπιστευτούν εκ νέου στις επικείμενες εκλογές, τη δράση μου την καταθέτω με έργο και όχι με μεγαλόστομες υποσχέσεις.


Ποιο πιστεύετε πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου σας ;
Για εμένα η ανεργία των νέων είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, το οποίο σιγά σιγά δημιουργεί και δημογραφικό πρόβλημα στη χώρας μας.

Θα βοηθούσατε στην επιβολή του αντικαπνιστικού νόμου ;
Οφείλουμε να σεβόμαστε και υπακούμε τους νόμους και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει όλοι οι πολίτες να κινηθούμε, αφού ζούμε σε μία κοινωνία  που προάγουμε το σεβασμό και τα ίσα δικαιώματα μεταξύ των συνανθρώπων μας.


Λίγα λόγια από την Ανατολή Κωνσταντινίδου, την υποψήφια δημοτική σύμβουλο
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη.
Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, το πρώτο στη Δημόσια Διοίκηση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου(Κύπρος) και το δεύτερο στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Μακεδονία.
Οι γονείς μου είναι ο Πέτρος Κωνσταντινίδης με καταγωγή ποντιακή από την Πιερία και η Μαρία Χρυσοχόου με βλάχικη καταγωγή από την Πυλαία Θεσσαλονίκης. Ο αδερφός μου είναι ο Λαυρέντιος Κωνσταντινίδης, Φυσικός με μεταπτυχιακές σπουδές.

Είμαι διορισμένη εκπαιδευτικός από το 2005 μέσω γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και έχω υπηρετήσει σε δημόσια σχολεία των νομών Λέσβου, Θάσου, Δράμας, Θεσσαλονίκης και στην στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. 
Είμαι πτυχιούχος της Αγγλικής, Γερμανικής και Ιταλικής γλώσσας. 
Έχω βραβευτεί από το Υπουργείο Παιδείας και Αθλητικούς Συλλόγους.

Συμμετέχω στην Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή Συνεδρίων με ποικίλη θεματολογία όπως η πρόληψη και η αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας, η ασφάλεια στο διαδίκτυο, δια βίου μάθηση κτλ.
Συμμετέχω σε εθελοντικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Από το 2015 εμπνεύστρια της δράσης "Λύσε τη Σιωπή" που αφορά τη βία κατά των γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία. Είμαι Ιδρυτικό Μέλος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α) από το 2013 μέχρι και σήμερα. Είμαι μέλος του Συλλόγου Γηγενών Γυναικών Επιστημών «Αρχαία Στρέψα», της Φιλοπτώχου Αδελφότης Γυναικών Ασβεστοχωρίου (ΦΑΚΑ) και του Συλλόγου Ποντίων Πανοράματος.
Το Νοέμβριο του 2010 εκλέχτηκα για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στον Καλλικρατικό δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη. Διετέλεσα Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Παιδείας, Πρόεδρος της Ισότητας των Φύλων, μέλος του Δ.Σ της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, μέλος του Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Το Μάϊο του 2012 ήμουν υποψήφια στις εθνικές εκλογές με τη Ν.Δ της οποίας από τον Ιούνιο του 2013 είμαι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής .

To Μαϊο του 2014 επανεκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος στο δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη και από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2016 άσκησα τα καθήκοντα της Αντιδημάρχου Αθλητισμού,Πολιτισμού και Νεολαίας(άνευ αντιμισθίας).
Πολιτεύτηκα με το κόμμα της Ν.Δ το 2012 στην Πιερία και το 2015 στη Β Θεσσαλονίκης.

Μέλι κρέμα Γεωργάκα

Μέλι κρέμα Γεωργάκα
Το λατρεύουν τα παιδιά
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γνώμη Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια κοροναϊός Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη παιδεία Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζόκερ Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Ανατολή Κωνσταντινίδου : Μία διαφορετική συζήτηση με την υποψήφια Δημοτική σύμβουλο
Ανατολή Κωνσταντινίδου : Μία διαφορετική συζήτηση με την υποψήφια Δημοτική σύμβουλο
https://4.bp.blogspot.com/-MmyE1x5OX60/XOUDoaGmVEI/AAAAAAAB_pg/Rm8zgG8RvigjSn3XD4AzKzupFPPEwcMdQCLcBGAs/s640/%25CE%2591%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25AE%2B%25CE%259A%25CF%2589%25CE%25BD%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AF%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CF%2580%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25B1.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-MmyE1x5OX60/XOUDoaGmVEI/AAAAAAAB_pg/Rm8zgG8RvigjSn3XD4AzKzupFPPEwcMdQCLcBGAs/s72-c/%25CE%2591%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25AE%2B%25CE%259A%25CF%2589%25CE%25BD%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AF%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CF%2580%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25B1.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/05/blog-post_470.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/05/blog-post_470.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy